2005. augusztus 27, Home - Budapest Parádé after, Özgür Can, Lee Burridge

Az idén is több lehetőség is nyílt, ha valaki tovább akart szórakozni a Budapest Parádé után. Mi a Home-ot választottuk ki.

Tizenegy körül érkeztünk meg. Kis teremben Matthew, míg a nagyobbikban Chriss melegítette be a népet. Nekem még mindig nem tetszik az a muzsika, amit ő játszik, olyan lagymatag.

ozgurcan

Nagyjából egy környékén váltotta őt az est egyik külföldi sztárvendége, Özgür Can. A fiatalember, a törökös hangzású neve ellenére svéd származású. Mire ő a lovak közé csapott, addigra a klub kellemesen tele lett. A közönség sorait szerencsére nem gazdagították testépítő barátaink. Feltehetően Hajógyári-szigeten lévő komplexumot jobban preferálták. Szóval az Home-beli közönségre visszatérve jó társaság gyűlt össze, és igen szép számmal voltak jó kinézetű leányok is. Özgür a kezdetektől fogva egy energikus, zúzós mélyekkel teli szettet játszott, egy perc pihenőt sem hagyva. Hol gitárhúr tépése, hol egy kis acid fűszerezte a zenéjét. A játéka viszont olyan másfél óra után unalmasnak tűnt számomra. Mint ha minden zenének ugyanaz lett volna az alapja. Én kicsit többet vártam tőle, némivel több dallamot és vokálisabb zenét. Persze így sem volt rossz a játéka, nem éreztem azt, hogy öncélú csapatás lenne, de azért mégis. Jobb lett volna.

leeburridge1

A változást a másik sztárvendég, a bolondos Lee Burridge hozta meg, amikor négy után átvette az irányítást, miután az aláírást gyűjtő rajongók végre elengedték. Tőle a várhatót kaptuk, a Global Undergroundokon megszokott vonalat.

leeburridge1

Ő nem annyira keményen, de megtáncoltatta a népet. A megannyi hazai fellépése ellenére én most hallottam először, és tetszett amit művelt. Egyik legfőbb erénye Lee-nek, hogy nem szimplán lejátssza a lemezeit, hanem végig bolondozik, a mimikájával is szórakoztatja a népet, adja magát a show-nak.

Burridge után Kühl következett, őt azonban nem vártuk meg, a visszavonulás mellett döntöttünk. Feltehetően jól gondoskodott a megfelelő levezetésről, azoknak, akik még hajnalig mulatni akartak. Mindent összevetve egy egész jó kis este volt, semmi jelentősebb negatívumot nem találhatott senki sem, megérte elmenni.

2005. szeptember 2.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster