NIGHT PEOPLE MAGAZIN Születésnapi - Party Meduza

Ezen a pénteken kerestük fel a Meduzát és kíváncsian vártuk a hely varázsát. 22.30 körül érkeztünk meg, és a bejáratnál tüzetesen átvizsgáltak minket, amit mi sajnos nagyon is megértünk.

A Night People Magazinban megtalálható a születésnapi party programja: például a belépő mellé M-Sky mixkazettát ígértek, de sajnálatos módon mi ezt nem kaptuk meg (egyébként a bejutással is akadtak némi gondok, nem is beszélve a tortáról...)

Tehát megérkeztünk. 23 órától Laser Devil kezdett a nagyteremben, akiről tudni kell, hogy a váci Mouseoleum-ban is játszott, stílusát tekintve pedig funk house-t nyomott. A nagyterem berendezése és stílusa is nagyon tetszett nekünk. A pultok mögötti részt sziklákkal díszítették, amik a pult hátterét igen érdekesen alakították. A tánctérnek is különleges volt az elrendezése, amely a VIP részben és a DJ pult melletti foteles területben nyilvánult meg.

A kisteremben 23.30-tól kezdődtek az események How J.-vel, aki kellemes, lágy funky-t játszott. Fél egykor kezdtek szállingózni az emberek, s körülbelbelül 300-an vltunk.

Fél egykor M-Sky lépett a pultba, aki egészen 3-ig játszott és folytatta Laser Devil fonalát. Olyan lemezek kerültek lejátszásra, mint a Lady vagy a Somerthing About The Music.

Háromtól Oprix és Soundsmith vette át a stafétabotot, akik felváltva muzsikáltak. Ők már másabb stílust képviseltek (lásd Soundsmith interjú). Hallhattuk tőlük Green Velvet Flash-ét és egy ici-picit belementek az aquariumos hangzásvilágba is, amelyet " lelkesen " fogadott az ekkorra kb. 70 főre csökkent közönség.

A kisteremben ekkor Fekecs játszott, aki a püspökhatvani Sixty-ből vagy diósjenői Play Jungle-ből lehet ismerős.

Végeredményben csak annyit tudok mondani, hogy a hely tényleg jól néz ki, és a hangulat se lenne rossz, ha kb. 700-800-an jönnének össze a kelenföldi Meduzában.

C

2000. november 23.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster