X-mas 2gether - exclusive x-mas party (Budai & Tommyboy - 8 hours exclusive)

Immáron 5. éve hagyomány, hogy karácsonykor a Budai - Tommyboy páros összeáll egy fergeteges party kedvéért. Kipihenve a hal és a töltött káposzta okozta fáradalmakat, szép számmal gyűltek össze a Gellérthegyi szórakozóhelyen, a Citadella Dance Clubban.


Először is a szervezőknek szeretném megköszönni fáradságos munkájukat. Ugyanis ingyenes transzfer buszjáratok közlekedtek a Citadellához és vissza is a város különböző pontjairól azok részére, akik nem rendelkeztek autóval. Szép gesztus. A bejáratnál pedig a 2500 HUF-os belépő mellé egy exclusive (imádják ezt a szót) Budai - Tommyboy mixkazettát kaptak a partiarcok. A látvány is magáért beszélt -- a felső szinten a különböző fények mellett hóeső is szórakoztatta a közönséget.

A bejutás az eddig megszokott keretek között zajlott -- a Citadellában sosem volt sor, kedvesen végigkutatták a srácokat, majd a portán aranyos lányok kívántak jó szórakozást. 23.30-ra értünk le, ekkor már a kisteremben Danny L. pörgette jobbnál jobb lemezeit az addigra szép számmal összegyűlt közönségnek.

Vele egy időben a felső szinten Randall melegített. Itt még csak készülődőfélben állt a hangulat, míg lennt már javában tombolt. Írható ez a lightos muzsika, valamint a nagyszabású készülődés számlájára is. Már mindkét " sztárvendég " képviseltette magát a helyszínen, és fel-alá mászkáltak -- talán ők is izgatottak voltak. A hangulatot a finom latinos ritmusok fokozták, majd éjfél körül lépett a lemezjátszók mögé a várva-várt vendég, Tommyboy.

Egyből megtelt a tánctér, előkerültek az ismerős arcok. A bemelegítés tizedik percében Tamás mindenkit megnyugtatott, hogy nincs miért izgulni, nem sokára elindul a pörgés -- és valóban, az ismerős, könnyedebb zenék után megindult a felszállás. Csak a party végén landoltunk, de idő közben néhányszor kényszerleszállást kellett végrehajtanunk.

Valószínűleg én nem értem teljesen a dolgokat, de néhányszor nem igazán fér a fejembe, hogy a heves felpörgetés után miért jó, ha rögtön kb 8-10 bpm-mel lassabb zenét raknak fel. Megtörik az ív, bár lehet, hogy a DJ így akarja megteremteni saját hullámzó szettjének ívét.

Budai Imivel persze nem akadtak ilyesfajta gondjaim. Tőle a megszokott stílust kaptuk, tökéletes keverésekkel és ívvel. Élvezte, hogy a közönség érte rajongó fele eszét vesztve táncol zenéjére. Kellmesen kifárasztott mindenkit, a party végén már nekem is csak az agyam volt képes felfogni a zenét, a testem szinte már alig reagált. Hihetetlen szettet produkált Imi, amit remélem szilveszterkor is élvezhetünk majd éjfél és két óra között egy másik helyszínen.

A két DJ feltváltva állt a pultba, de szerencsére nem back-to-back -et játszottak, hanem 2-2 órás turnusban váltották egymást. Néha úgy éreztem, mintha Tommyboy az Imi lemezes táskájából játszana, majd azonnal visszatért a sajátjához. A sűrű váltások miatt a party zeneileg hullámzóra sikerült, bár nekem és a többieknek így is nagyon tetszett.

A kisteremben mindeközben Clark is fellépett, akiből sajnos keveset hallhattam, de az eléggé meggyőző volt. Pont akkor mentem le, amikor Tamás elkezdett puhulni -- mit ne mondjak, Clark jócskán felrázott.

A szervezőktől sikerült megtudnunk, hogy a jövőben havi rendszerességgel hallhatja a közönség a közkedvelt Budai - Tommyboy DJ párost. A Citadella szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a 2001-es év első Budai & Tommyboy partijára január 19-én.

Ágica

2000. december 30.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster