Delirium Mix Volume One lemezbemutató

Citadella Dance Club - 2001.01.19.

A Citadella szervezői még decemberben megígérték, hogy havi rendszerességgel biztosítják a közönségnek a Budai - Tommyboy párost. Januárban azért látogattunk el az igényesen kialakított szórakozóhelyre, mert a fellépők sorát még színesítette a svájci M.J. Madness is, akivel Tommyboy legújabb mixlemezét készítette el.

23.30. körül érkeztünk meg, és igen röpke sorban állás után be is jutottunk. A jegy 2000 HUF-ba került, ami a színvonalhoz képest egészen elfogadható ár. A szokásos biztonsági intézkedések után be is jutottunk, és utunk egyből a kisterembe vezetett. Itt ekkor számomra ismeretlen DJ játszott, valószínűleg ő lehetett a helyi rezidens, mert a tánctéren már szép számmal gyülekeztek az emberek.

12-kor nyitották ki a felső szintet, ahol Danny-L kezdett, de csak egy nyúlfarknyi szettre volt ideje, mert negyed óra múlva Tommyboy vette át a pultot. Kellemes hangzás, lágy, majd keményebb zenék, a megszokott Tomi-szett, de jobb az átlagosnál. Egyre gyülekeztek az emberek, de nem tudták, merre menjenek, ugyanis Tamással egy időben, az alsó szinten Budai pörgette a lemezeit. De nem ám a szokásos techno bakelitjeit vette elő, hanem deep house és jazzy house korongokat rakosgatott egymás után. Csodálkozva álltam a pult előtt, mert bár már esett róla szó, de én még sosem tapasztaltam, hogy Imi ebben a hangzásvilágban is otthonosan mozog. Persze nem tudtam egy helyen megmaradni, így rohangáltam a két szint között.

Majd 2-kor Budai Imi felhelyezte rezidenciáját, ami megőrjítette a közönséget. Régi és új lemezek egyaránt felkerültek a lemezjátszókra az elengedhetetlen vigyor kíséretében. Imiről is azt írhatnám, hogy hozta megszokott formáját, szerintem most azonban még annál is kellemesebb volt.

Imi után következett a meglepetés DJ, hiszen senki nem tudta beazonosítani a srácot. Geron is Svájcból érkezett Madness-szel együtt, és lehetőséget kapott arra, hogy megmutathassa a magyar közönségnek, mire is képes. Szinte eldobtam az agyam a sráctól, főleg amikor megtudtam, hogy 19 éves és egy éve zenél a Delirium partikon. Profin vette át Budai fonalát, majd áthajlott a funky techno felé, ahonnan M.J. Madness folytatta. A fehér baseball sapkás, szőke hajú srác nagyon profi. Szinte felrobbant a ház, amikor a lemezjátszókhoz lépett. Magyar füleknek hihetetlen hangzásvilágot mutatott be - én legalábbis bezsongtam a funky technora. Annyi vidámságot és boldogságot sugárzott a szettje, hogy az egész közönség önfeledten ugrált zenéjére.

Madness után ismét Budai pörgette a korongokat, majd az utolsó órában Geron és Madness back-to-back szettjét élvezhettük. Ekkorra sajnos már megcsappant a közönség, félházzal üzemelt a hely. A kevés ember miatt, a parti csak 5-ig tartott, de így is felejthetetlen élményt nyújtott és remélem, a szervezők még elhozzák egyszer-kétszer a svájci Delirium partikon híressé vált DJ-ket.

A bulihoz még hozzátartozik, hogy az alsó szinten mindeközben Danny-L zenélt, aki a lightosabb lemezei után elővette a keményebb, Patexon lejátszott korongjait is.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és a sok pozitív élmény után mindenkinek szerettel ajánlom a február 16-án megrendezendő Budai-Tommyboy partit.

Ágica

2001. január 24.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster