CREAM VOL. 1 - MORE CREAM AT FLÖRT - DJ TIESTO

(2002. november 15. péntek)

1999 nyarán hallgattam meg az első mixet Tiesto-tol (polgári nevén: Tijs Verwest). Ezután bármilyen live mix is jelent meg a neten tőle, mindig meg volt nekem is. Hiába eurotrance az amit játszik és hiába szeretem jobban a törtes ritmusokat, Tiesto mindig is a no. 1 DJ maradt nálam a maga zenei világában, s most már a DJ Magazine olvasói szerint is ő lett a No. 1. DJ! Már augusztusban nagy izgalommal vártam a nov. 15-ei dátumot, mert a fennt említett DJ érkezik a londoni Cream jóvoltából Mo-ra.

Este 21.00 óra volt amikor felhajtottunk az M7-es autópályára és elindultunk a siófoki Flört-be. Ez a club igen sok nagy szabású party-nak adott már otthont, de eddig még egyszer sem volt alkalmam belülről megnézni. 23 órakor érkeztünk meg Siófokra és mivel nem akartunk az elsők között lenni, igy körbenéztünk a parton. Rajtunk kívül több party arc is ezt a helyet választotta magának a buli előtt.

Éjfél körül lehetett amikor bementünk a Flört-be és az első kellemes meglepetésként ért a profin működő szellőzés, amely a telt ház ideje alatt is jól üzemelt.

Ekkor már DJ Dandy (Newgeneration Team) állt a lemezjátszók mögött. A félig megtelt club-ban nagyon kellemes party hangulat uralkodott. Dandy progresszívebb darabokkal indított, majd nemsokkal egy óra előtt váltott eurotrance-re, előkészítve ezzel a party arcokat az est sztárvendégének.

A közönség lelkes örömmel fogadta Tiesto-t, s be kell vallanom en is köztük voltam. :)

Erőteljes techtrance lemezeket pakolt fel szettjének első fél órájában, majd kicsit lightosabb trance követte ezt. Eközben végig nagy lelkesedéssel és örömmel partyzott velünk együtt. Egy negatívum volt, ami számomra nem tetszett. Ez pedig az volt, hogy nagyon sokszor használta a CD lejátszót és nagyon keveset mixelt, inkább a gyors váltások voltak jellemzőbbek a szettjére. De mintha meghallotta volna, hogy mire is gondolok, mert a végén bemutatta mix- és szkreccs tudományát.

2 órás szettjét még egy fél órával bővítette ki és a végén elhangzott néhány olyan már-már „slágernek” titulálható szám is, amelyet a közönség tökéletesen köszönte meg és nagy flasheket okozva ezzel nekem is. Köszönhető ez még a jeles kategóriába sorolható hangrendszernek is.

Fél háromkor váltotta Szeifert a holland DJ-t, aki progresszív house-zal kezdett és először hallhattuk tőle saját szerzeményét is, amely a két hét múlva megjelenő albumán is rajta lesz.

Igen kritikus szoktam lenni a party-kat illetőleg, főleg mióta Ibizát is megjártam, de most elmondhatom, hogy számomra egy tökéletes partyt sikerült összehoznia a Flört-nek és a Cream-nek. S ezért köszönet érte!

Dexter

2002. november 25.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster