Bedrock presents Jimmy van M @ Pacha bar Budapest

Line-up: 23.00 – 0.00 : Kalmi 0.00. - 04.00 : Jimmy Van Malleghem 04.00 – 06.00 : Kühl

Éjfél után érkeztem meg a Pachába, és már a bejáratnál olyan zenéket hallottam kiszűrődni a teremből, amiből sejteni lehetett hogy ismét egy kellemes partynak leszünk részesei. Rég nem látott ismerősök, barátok bukkantak fel, akikkel jó volt újra együtt bulizni.

Máskor igyekszem úgy érkezni hogy legalább a végét halljam a warm-upnak, hiszen kell egy fajta felvezetés a „főműsor” előtt, és kíváncsi lettem volna Kalmi szettjére is.

Sajnos ez jelen esetben nem sikerült, talán ezért is kellett több idő az aklimatizálódáshoz. Mindazonáltal Jimmy van M zenéje számomra elég összetett volt. Voltak jobb és kevésbé jó pillanatok.

A közönség azonban meg kell jegyeznem, több esetben is tombolt! Felemelt kezek, mosolygó arcok… jó érzés volt ennek részese lenni. Jimmyn is látszott hogy nagyon jól érzi magát. 3 óra körül érkezett el az a pont, amikor erősebb zenék kerültek fel, és a hangerő is erősödött, és egy fél órás ráadás után Kühl állt a pultba. Life was party, party was life… but somehow it changed… ugye ismerős? Hallhattuk továbbá a Dark Beat-et, és utolsó, búcsú korongként felkerült a Sweet Dreams.

A buliban nem láttam olyan arcot aki igazából nem oda való lett volna. Épp elegen voltunk, jól éreztük magunkat és várjuk a legközelebbi jó hangulatú bulit, még több baráttal, ismerőssel és jó zenékkel!

h chrissty

2004. január 22.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster