Home, 2004.02.14. – Trancendance, ATB

Mikor éjfélkor megérkeztünk a Home parkolójába, be kell vallanom, megdöbbentem. Tele a parkoló, és a club oldalánál állt a sor vége. Azt azonban meg kell jegyeznem, soha nem láttam még hogy ilyen fegyelmezetten álltak volna sorban az emberek. Ekkor még azt hittem, az emberek többsége nem jutott be, ám tévedtem.

Mikor éjfélkor megérkeztünk a Home parkolójába, be kell vallanom, megdöbbentem. Tele a parkoló, és a club oldalánál állt a sor vége. Azt azonban meg kell jegyeznem, soha nem láttam még hogy ilyen fegyelmezetten álltak volna sorban az emberek. Ekkor még azt hittem, az emberek többsége nem jutott be, ám tévedtem. A nagyterem már ekkor is tele volt, és Junior zenéjére melegítettek az emberek. A kisteremben a szokásosnál is kevesebben voltak, ami nem túl meglepő, hiszen a kisterem jellegét tekintve is különbözött most a nagyteremnél (progressive zenét és djket hallhattunk ott az este folyamán).

ATB megérkezésekor leesett az állam. Mivel leginkább progresszív partikon vettem részt, talán ezért volt szokatlan ami történt. Ahogy fellépett a lemezjátszók mögé, az emberek félelmetes sikításban törtek ki, és jó két percig csak azt lehetett hallani hogy: ATB…ATB… Majd felkerült az első zene (ATB- Hold you). A refrén eléneklését leginkább a közönségre hagyta az est sztárvendége. Ezután a tömegtől kicsit megriadva és más ütemekhez híven a kisterem felé vettük az irányt. Itt az este bemelegítése Rustyra, majd Richre maradt. Később Grabovsky, illetve Dave van N uralta a kistermet.

Mikor visszamentünk megnézni hogy is alakul a nagyterem sorsa, már Woody zenélt. Eléggé meglepett a stílusa. Fél perc alatt „bekeményített”, majd következő zenének Kosheen Hide you-t hallgattunk. Talán ezek a furcsa váltások is okolhatóak azért, hogy a nagyterem zárása egy órával előbbre került. Ezt szívből sajnáltam, hiszen egy remek dj-re maradt ma este a levezetés, aki nem más mint Blackman. Sokféle zenét hallottam már tőle, és aki ismeri, tudja hogy nem lehet beskatulyázni egyetlen stílusba sem. Kíváncsi lettem volna rá, hogyan zár egy trance partit. No de sebaj, aki igazán meg akarta őt hallgatni, az a kisteremben megtehette. Itt egészen 11-ig felváltva zenéltek, és egy igazán jó hangulatú bulit hoztak össze.

Mivel az este nagy részét inkább a kisteremben illetve a lounge room-ban töltöttem, ezért nem nagyon tudok átfogó képet adni a nagyteremről vagy a kisteremről, de azt hiszem nem is ez a célom. Aki ATB miatt jött el erre a bulira, az nem csalódott azt hiszem. A home club pedig továbbra is várja a partizni vágyókat, legközelebb a 69 sorozat következő állomásával.

Chrissty

2004. március 15.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster