Home Club presents - Trancedance: Armin Van Buuren (2004.03.27.)


Végre eljött ez a nap is, amikor Magyarországon üdvözölhettük Hollandia 2. legnagyobb eurotrance mesterét - Armin van Burrent.

Megannyi State of Trance mix hallgatása után, most előben is meghallgathattam egyik nagy kedvenc DJ-met. Nagy várakozással tekintettem a party elé, ugyanis tudtam, hogy egyhamar nem fog újra Mo-on fellépni hollandia 2. számú trancemestere.

Éjfél körül értünk a tavaly átalakított és talán méltán Budapest egyik legpatinánsabb klubjába. Feltűnően kevesen voltak, de hát az est vendége csak 2-kor (új időszámítás szerint 3-kor) kezdett. Armin előtt Shane 54 (Császár Előd) melegítette be a közönséget. A holland DJ zenéje nem áll túl messze Elődtől, ugyanis nagyon sok State of Trance mixben hallhatunk Shane 54 remixeket. Hajnali 2-kor már teltházzal (szerencsére nem 2x annyi emberrel, mint amennyi befér) üzemelt a party.

Amikor Armin megjelent a pultban félelmetes üdvrivalgás tört ki. Mellesleg megjegyzem ez nem csak amolyan magyar party volt, ugyanis hallottam hollandokat és volt egy nagyobb csapat Armin van Buuren fanatikus Csehországból.

Nem sokat szórakozott Armin, belevágott a közepébe. Csak úgy röpködtek a jobbnál-jobb eutotrance slágerek. A partyzók pedig.... (a képek magukért bezélnek). Minden egyes kiállásnál néha nem is lehetett látni a kézrengetegtől. Állíthatom, hogy csak olyan partyzók voltak akik hasonlóan hozzám fanatikus Armin rajongók.

Szettjánek közepe táján rakta fel a Motorcycle: The rush comes c. számát. Végig mindenki egy emberként énekelte végig a refléneket. Ezután jött még 5-6 nagy megasláger, amely számomra egyenlő volt a véggel....

Öszzefoglalva talán azt tudnám mondani, hogy 100%-osan azt kaptuk Armin-tól amit minden egyes mixében lehet hallani. Nem csalódhattak azok benne, akik szeretik ezt a zenei stílust. S reméljük Ferry Corsten és Armin van Buuren után tiszteletét teszi hamarosan Tiesto is újra Mo-on. Ha információim nem csalnak akkor ez be is fog következni, mindezt a management árulta el :)











Dexter

2004. március 28.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster