PERFECTO PRESENTS: PAUL OAKENFOLD @ Complex - 2004.04.16.

Újra hazánkban vendégszerepelt Paul Oakenfold, akiről talán sokat nem kell elmondanunk az elektronikus tánczenei berkekben jártas embereknek. Ismételten csak elkápráztatott minden partyarcot, bár azért vehetette volna kicsit "Oakey-sabbra" a stílust, de megértem, hogy slágerezett. Egy bombariadó után ez kifejezetten jót tett a partyzóknak.

Szakadó eső, tömött HÉV - így indult ez az este. De belülről azért ott volt bennem, hogy ma éjszaka mégiscsak az egyik leghíresebb DJ fog játszani, akit mellesleg a top5-ben van a ranglistámon.

Éjfélkor érkeztünk a bejárathoz, ahol nagyjából olyan 100 méteres sor állt az elővételes jeggyel rendelkezőknek és valamivel rövedebb a helyszínen vásárlóknak. Én választottam a 3. bejáratot :)

Éppen Monkz játszott a nagyteremben, s már ekkor egész jó hangulat uralkodott odabennt. Pozitív volt, hogy új hangrendszer és nagyon jó fények voltak. A lézerek pedig mindig fel tudják dobni a partyt, főleg ha értenek is hozzá.

Eközben a kisteremben is szép számmal gyűltek az emberek. Itt inkább mélyebb trance és progresszívebb darabok mentek DAVE VAN N prezentálásában.

A nagyteremben közeledvén a 2 óra, egyre többen lettek és a szokásos lökdösődés kezdődött. Azt nem értem, hogy bárhová álltam mindig fellöktek, mert pont ott mentek el előttem, mögöttem. Magyarország... meg kell szokni a sok "Szekrényméretűt".

Shane 54 játszott éppen, amikor 1:50-kor megjelent Oakey is a DJ pultban, és mindenki elkezdte ordibálni hogy "Oakey... Oakey...." - de szép is volt. Egész addig amíg Császár előd kezéből ki nem vette valaki a mikrofont és be nem jelentette, hogy mindenki azonnal menjen ki. Először razziára gondoltam, de aztán kiderült hogy bombariadó. Gyorsan irány a ruhatár, aztán pedig ki a gyönyörű esős éjszakába. Voltak akik nem gondolkoztak előre, vagy csak már nem fértek oda a ruhatárhoz, s egy száll pólóban áztak odakinnt. Többet nem is akarok erről mondani..... Szerencse, hogy az emberek kitartóak voltak és nem mentek haza. Közel másfél órás ácsorgás után engedtek vissza. Majd ezek után Császár Előd felrakott pár lemezt, hogy újra visszajöjjön az emberek hangulata (megjegyzem jól csinálta). Aztán újra csak Oakenfold állt a lemezjátszók mögé és végre elkezdődhetett az éjszaka fénypontja. Két és fél óra helyett sajnos csak másfél órát játszott, s inkább slágeresebb eurotrance-t rakott fel. Szerintem ez kellett is az embereknek a fentebb írt megpróbáltatások után. Azért a party hevében figyelmes lettem egy kis csoportra, akik ott voltak Armin van Buuren partyján is. Vajon ők is nagy eurotrance őröltek lehetnek mint én, ha eljönnek Csehországból? :))

Sajnos a hangulatomat megpecsételte a bombás incidens, de azért jó volt végignézni újra Oakey-t, ahogy a partyzókkal együtt száll el Ő is. 5-kor fejezte be a szettjét, ezután mi is eljöttünk, mert nagyon fáradtak voltunk már.

Nem is tudom, hogy mit lehet írni összességében a partyról. Köszönjük Oakenfold-nak hogy kitartó volt és azért sikerült nagy flasheket okoznia!! Köszönjük a szervezőknek, hogy elhozták Mo-ra. S külön köszönet annak is, aki elrontotta közel 2500-3000 ember hangulatát, de szerencsére nem teljesen! ;) Kivánom neki(k), hogy .....!

Oakey.... Oakey.... Oakey....!!!











Dexter

2004. április 17.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster