Palace Dance Club - Nyitóparty - 2. nap (2004.05.30.)

Sajnos az időjárás még nem azt mutatja, hogy itt a nyár, de mégiscsak eljött a Pünkösdi hétvége, amikor is a siófoki Palace Dance Club tradicionális, 2 napos nyitópartyja volt. Csak a 2. napra tudtam leutazni a magyar tengerhez, hogy több év kihagyás után újra részt vegyek egy jo kis Palace partyn. A végén azonban vegyes érzelmekkel hagytam el a Clubot.

Utoljára 2000 nyarán voltam a Palace-ban, ezért nagy várakozással indultam el a balatoni partyélet egyik fő helyszínére. A garden részt, mint minden évben kicsit most is átalakították. A belső részben sok változás nem történt. Nem tudom tavaly hol volt a DJ pult, de most a régi 90-es évekbeli helyére került vissza. Ami számomra meglepetés és pozitív dolog volt, hogy kialakítottak a felső bár részen egy üvegfallal elkerített területet. Ez a kis helység a Lounge nevet kapta, s ezen az estén 2 dj pörgette a chill és ambient lemezeket. Nagyon hangulatos volt a hely, s bármikor be lehetett menekülni innen a tömegből. Sőőt.. reggel felé egyre többen voltak akik aludni mentek fel.

A 2. nap a progresszívebb party jegyében telt el. A warm up Dandy volt, aki az est hangzásvilágának megfelelően progresszív house-al melegítette be a közönséget. Éjfél körül már szinte teljesen megtelt a Palace. Dandy után Clark lépett a lemezjátszók mögé. A hangulat ezután mégjobban fokozódott, s még többen lettek, ami már túl is lépte a club kereteit. Szerintem az is közrejátszott, hogy odakinnt eléggé hűvös volt, ezért csak nagyoon kevesen élvezhették a Toro Jr., majd Kühl szettjét.

Pontban 2-kor lépett a lemezjátszók mögé az est külföldi vendége - Dave Seaman. A progresszív house egyik közismert alakja idén mér másodszor képráztatta el hazai közönségét. Szettjének elején kicsit keményebb zenéket rakott fel, majd olyan fél óra után jöttek az ügyeletes progresszív slágerek, amelyeket a partyarcok is lelkesedő örömmel fogadtak. Akár tobább is élvezhettem volna szettjét, de a hangrendszer már az elejétől kezdve nagyon rosszul szólt. Azonban Seaman szettje alatt mégjobban rátekerték a mélyet, ezáltal ki kellett mennem a nagyteremből, mert fájt a fülem. Sajnos innentől kezdve nem is nagyon tudom mi történt a nagyteremben, mert hallásomat nem akartam tönkre tenni. A vége felé már nemcsak a mély zavart, hanem hogy egyáltalán nem is hallottam milyen zene szólt. Szerintem ez a klub nevéhez nem méltó. Lehet hogy keresni kéne egy új hangmérnököt?

Reggel 5-ig ezután a Lounge terembe menekültem, majd csak Seaman szettjének végére jöttem le, amikor is Chriss zárta a nyitópartyt. Ezután már csak egy vonatút volt hátra és végre kipihenhettem ezt az estét.

Reméljük az idén nyáron felsorakozó nagy nevek mellett nem lesz több panasz a hangrendszerre sem! A következő nagyobb party pedig a Deep Dish prezentálásában fog lezajlani, ami egyenlő a szuper hangulattal! Go Palace!


















Dexter

2004. június 2.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster