Satoshi Tomiie @ Home, BP, 2004.10.15 Mindenütt jó de a legjobb ottHome!

Nem tudom, hogy az új vezetés megtartotta ezt a szlogent, de mivel régen jártam már ott ezért érdekelt, hogyis lesz ezután.

Kívülről semmi sem változott, ugyanúgy kisebb sor, ugyanazok a jófej biztonsági őrok, de szerencsére elég hamar bejutottunk. Gyors körbenézés után rájottunk, hogy belül sem nagyon, kicsit fel lett újítva a hely. Ruhatár mondjuk vicces, hogy külön elkérik a pénzt a pulcsira meg a kabátra is de azért egy fogasra rakják, na mindegy…A folyosón csoki promócióval próbáltak bombázni, de kitartottunk és kerülgettük a kamerás arcot. A 3D-s kivetítés a nagyterembe meg minek ?

Első utunk a kisterembe vezetett, ahol Slide játszott, andalító, lassú house-okat, majd átnéztünk a nagyterembe ahol Chriss pakolt. Nemsokat maradtunk ott, mert a chilles downtempos hangzás szerepelt, amitől elkeztünk ásítozni (bár csak a többiek, nekem nagyon tetszett) és inkább visszatértünk a kicsibe inni egyet. De valahogy ilyennek kell lennie egy igazi warmup-nak. Igaz alig voltak még bent, de hát ez a magyar partyzok szokása, hogy éjfél előtt snassz bemenni a dizsibe.

Közben a kisteremben is felpörgött a hangulat Slide kicsit slágeresebb témákhoz nyult és elkezdtünk mi is bólogatni a zenékre. Annyira jókat játszott, hogy alig vettük észre hogy idő van és a nagyteremben mindjárt kezd a japán dj.

Csodálkoztam is rendesen, amikor a egy teli termet láttam, miközben mi a kicsiben voltunk szépen megtelt a hely. Sokan voltak, de azért nem zavaróan, volt helyed táncolni ha azt akartál. A szokásos téma hogy meleg van egy bulin itt nem volt jellemző, a jó légkondícionálásnak köszönhetően. Hang szokásosan jó, jó hely a home még mindig, bár a zenei felhozatal néha nevetséges.

Chiss végére értünk oda, egész kellemes zenéket játszott, bár kissé csalódás volt nekem, hogy a zenék 90%-át ismertem, azért nem ezt vártam.

Utána jött Satoshi, kicsit vacakolt egy effektpad bekötésével (miért nem lehetett buli elején bekötni és tesztelni?) kicsit bakiztak a home technikusok.

De amit nyújtott az túlszárnyalta a tavalyi harmatgyenge Pachas fellépését. Kemény groove-ok, kicsi funk, kicsi tech-house, vokál alig, ötletes keverések, sláger nemjellemző, ugyhogy pozitív csalódás volt számomra a játéka. Mindenki megőrult kicsit, de pozitív értelemben.

Kühl kb 5-kor váltotta le, de Ő már nem érdekelt, úgyhogy hazafelé vettem az irányt, de még gyorsan promócióztam egy ingyen feles gyógynövényes italt a kijáratnál.

Így összefoglalásként a buli nagyon jól sikerült, bár voltak hiányoságok (elfogyott egypár dolog + dzsuva volt a wc-ben), de remélhetőleg ez csak gyerekbetegség, majd kinövik a szervezők. Értékelésre egy erős 4-est adnék.

2004. október 20.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster