Andy Fletcher, Client, Neo @ Events Hall 2004.11.20.

Elég nagy várakozás előzte meg ezt az estét, a netes fórumokon mentek a pletykák, hogy vajon milyen zenét játszik a Depeche Mode kultzenekar harmadik tagja, mint dj. De ne rohanjunk ennyire, majd minden kiderül nemsokára.

A built a deadcode csapat szervezte, akiknek ez az első bulijuk itt az Events Hallban, de lesz több is, mert a Hyperspace partysorozat is átkerül ide (nagy örömömre). A bejutás elég simán ment, gyorsan körbenézünk, lettek asztalok a terem végében a galéria vip lett, de minden maradt a régi. Hang végre nem túl hangosan de tisztán szól fények felejtősek, sőt zavaróak mert amiket a színpadra raktak kb vagy a fellépőket vagy az arcod világították meg.

23.00 körül értünk a tett színhelyére, éppen Blackman zenélt, jó houseokat de a tömeg nem nagyon vette a lapot és inkább álldigáltak, igen vegyes volt a látogatók stílusa, dizsistől az anthrax pólón át, az autentikus depeche mode-os arcokig. minden stílus képviseltette magát a bulin. Éjfél után nemsokkal lejátszotta a Remind Me-t amire lett egy kis ugrálás majd átadta a Neo-nak a színpadot.

Amit legelőször észre lehetett venni a csapaton az, hogy elég erős személyi változásokon esett át. 2 ember minusz (Szűcs Krisztián, Moldvai Márk) viszont jött 3 ember is, ugyhogy 4 fősre duzzadtak. Az új felállás: Hodosi Enikő (ének), Milkovics Mátyás (computer, billentyűk, vokál) & Kőváry Péter (gitár, harmónika, ének) // Session: Szőcs Gergely (d-drum) De amúgy semi sem változott, talán csak hátrányára mert eltünt a jó vocal. Az új csajnak meg a srácnak elég gyenge hangja van. Amúgy volt Ayiayo, Diskhead remix meg Kontroll filmzene, gitártépés, hajrázás… nagyon nem tetszett.

Egy kis Blacman étvezető után (mivel szerelték a színpadot át) jött a Client. Bár hivatalosan cask a 2 csaj a csapat tagja de most kiegészültek hogy hárman talán sikerülni fog egy felejthetetlen estét nyújtani. Egyból az új albumuk (City) első számával nyitottak a Radio-val és bár a színpadi show elemek száma nulla volt egész kellemes volt az egész. Aki nem tudná, stílusukra a retrós szintipopos hangzás illik rá legjobban, elektrós elemekkel vegyitve Az új albumukat adták le szinte egy-az-egyben, volt ráadás is. Igaz nem volt live-act hanem valami fél playback. Sokszor megköszönték hogy itt lehetnek es nagyon jól érezték magukat.

Utánuk kis noszogatásra megjött Andy Fletcher és hát hogy is mondjam… botrány volt. Előszőr az ahogy a pultban viselkedett, másodszor hogy nem csak Ő szelektált (amikor Ő az borzalom volt) de legfőképpen az, hogy mixelni egyáltalán nem tudott. Összes tudása abból állt, hogy a crossfadert athúzta a másik oldalra. De azért úgy ünnepeltette magát mintha Ő lenne az istencsászar dj. Amikor felhívta magához a clients csajokat és több percig cask ölelgett őket az... szóval gáz volt. Viszont a zenék nem voltak rosszak, sok depeche mode volt remixben és eredetiben is. (enjoy the silence, behint the wheel, personal jesus ), meg elég sok retros cucc. Mindezek ellenére azért jót buliztunk rá (igaz hogy végigröhögtük az egészet), csak a mögöttünk álló darkos leányka nem vigyorodott el sosem.

Fletcher után Coyote jött, és megkönnyebbültünk, hogy végre minőségi zenéket hallgathatunk, a nagyon megfogyatkozott hallgatokkal egyetemben. Csak egy baj volt, hogy a rendezők lefújták a vége előtt fél orával, mert hogy nem maradt szinte ember a teremben...

2004. november 26.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster