Lee Burridge, Lucien Foort - Home (2004.11.12.)

Óriásit buliztunk ezen a szombaton az óbudai klubban. Sőt mi több, idén nagyobb rendezvényen először éreztem a vibe-ot. Pedig már november van! Épp itt volt az ideje, nem?

Lee Burridge hiába jár hozzánk sokszor, mindig meg kell állapítanom, hogy nem elégszer. Most sem bírtam magammal, és ismételten meg kellett fülelnem az arcot. Előtte gyorsan bemelegítettem egy Kiss FM-es guest mixszel, mégis tudjam, mire készüljek. És a mix meghallgatásától kezdve egészen péntekig azért imádkoztam, hogy olyat játsszon nekünk is. És lőn, imáim meghallgattatásra találtak :)

Megérkezvén a gyors bejutásnak köszönhetően már egyből Kalmi szettjét figyelhettük, ami szerencsére lightosra sikeredett, így az utána következő Lee Burridge-nek nem kellett egyből a levesbe csapnia. Indíthatott house-okkal (aaaa, miért imádom még mindig ennyire ezt a zenét?!), eljutott egészen a tech house-ig, majd vissza, és igy tovább. Ping-pong. Állati jó, ugrálós, csavarós, seggrázós mjuzakk, természetesen állandó jókedvvel tálalva. Érdekes volt végignézni a DJ pult előtt összesereglettekre, ugyanis csupa fanatikus arcot láttam magam körül. Akik tudták, miért voltak ott, mire számítanak. Elérzékenyültem, nah, mit tagadjam :)

Majd Lucien Foort következett, akitől bevallom, kissé tartottam, mert régen hallottam idehaza. Most viszont energiától duzzadó, eklektikus szettet tolt az arcunkba. Szemtelenül! Egyesek szerint jóval tekerősebbet játszott, mint Burridge, de akkor, ott, hatalmasat szólt. Főleg az utolsó track, az Alter Ego csavarós szerzeménye.

A sort és az estét Kühl Tamás zárta, akit már eléggé régen hallottam és azóta óriásit változott a zenei hangzásvilága – természetesen csakis jó irányba. Trackcímeket ne várjatok tőlem, mert a memóriám ezeket képtelen befogadni, de az érzést meg tudom fogalmazni. Bulizós, táncolható, igazi boldogságzene. Önkéntelenül a magasba rándul az ember keze, akut fejbólogatás közepette. Az örömzenélés egészen fél 7ig tartott, majd még egy kicsit a kisterem is ment tovább, végül hivatalos after egy másik helyszínen.

Köszönjük az igazán felejthetetlen estét, és hajrá Home, csak előre nézzetek!

2004. november 12.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster