Tommyboy

1969. Július 26-án született Budapesten.

Húszas éveinek derekát Németosrszágban és Kanadában (Torontóban) töltötte.

1992-ben hazatér, és az elsők között kezd el Magyarországon egy akkor még ismeretlen zenei stílust, house-t játszani, a siófoki Csikó Discoban (1991-'94).

1994-ben megnyeri DJ Schulz-al a Magyarországon első ízben megrendezett DMC-t, így a londoni világbajnokságon ők képviselhették a magyar színeket. A szombathelyi Romkertben residentkedett '95-ig, majd Budaihoz társult a mára legendássá vált Darkside Clubban.

Mindeközben játszik a budapesti Fortunában, és az ország legnépszerűbb clubjaiban.

Még ebben az évben megnyitja a belváros szívében lemezboltját az Underground Recordsot, amit egy-egy újabb követ Veszprémben illetve Szegeden.

Ekkor indítják Budaival a mai napig sikeres a Boat Partyk első hajóját, amit évente háromszor rendeznek meg a Dunán és a Balatonon.

Mára fellépései száma eléri a 200-at, amiből egyre több a külföldi party.

Vendégül látták már szinte az összes környező országban (Jugoszlávia, Szerbia, Szlovénia, Ausztria, Lengyelország) illetve nyugat - európai klubokban is. (Zürich, Basel, London, Manchester,Málta, Olaszország, Németország... stb.) Rendszeresen megjelenik lemezesládájával a magyarországi partyk (Szeged-Sing Sing; Siófok-Palace,Flört,Siotur; Sáránd- M47…Stb.) állandó vendége. Saját szervezésű bulijain hosszabb műsorral szórakoztatja közönségét. Mostanság érkezett meg a boltokba a hatodik hivatalosan megjelenő mixalbuma. A "lemezlovaskodás" mellett az általa alapított két kiadó A&R managere.


Rádió műsorok:

1997-től péntek esténként önálló műsorral jelentkezik a Tilos Rádió hullámhosszán In Da Mix címmel, ahol vendégül látta a hazánkba látogató DJ-k színe javát.

1998-ban a Radio Bridge-n House Matic néven vezet műsort DJ Gülü-vel.

1999. nyarán átigazol a Roxy Rádióba ahol szerdánként 16-17 óráig a roxy dj műsorban örvendezteti a hallgatókat mixeivel. Ezzel egyidőben indul négy órás műsora szombatonként Roxy Matic címmel.


Juice Records:

Magyarország első független kiadója, amely bakelit maxik kiadásával is foglalkozik. A legjobb jazzy, downtempo acid-jazz felvételek, Yonderboi, Anorganik, Marcel munkáival, illetve a ól ismert Future Sound Of Budapest sorozat válogatásaival.

Pornostar Records:

"A legjobb sexy house Kelet - Európából." A modern disco/funk house magyaréa külföldi előadókkal, Itt kezdte pályafutását Gary Blade, illetve Tommyboy remixei is. Itt jelentek meg először bakelit formában olyan világslágerek is mint például Eddie Amador-Rise, Pete Walshe-Summer Love-ja is napvilágot láttak magyar remixekkel a label-en.

2001. február 5.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster