Jutasi Tamás

1983

"Karrierem Budapest akkoriban legnevesebb klubjaiban kezdődött (Old Firenze, Randevú, HullyGully)."

1992

"Az igazi áttörés a legelső, 1992-es DMC bajnokság egyéni kategóriájában elnyert első helyezés, valamint ugyanezen verseny különdíja volt. Számomra ez volt a legmegfelelőbb időpont arra, hogy belekezdjek a "modern tánczene" hazai népszerűsítésébe."

1995

"Budapest legnépszerűbb klubjának, a Bankgok Hilton-nak resident DJ-jeként dolgoztam, s emellett a legendás Rave Olymipia segédpromótere voltam. Ennek köszönhettem, hogy a nemzetközi sajtó is felfigyelt munkámra (Mix Mag 1995 október). Ezt az alkalmat kihasználva Molnár Bélával megalapítottuk a B.P.M. céget, melynek fo profilja a Magyarországon dolgozó DJ-kkel való együttműködés volt. Ez végre pozitív változást eredményezett a hazai klubéletben. Ekkor olyan neves DJ-kkel dolgoztam együtt, mint Westbam, Marusha, Sven Väth, DJ Digit, Pascal Bongo Massive, Marshal Jefferson, Crem & Reinessance - Eastern European Tour, MR.C, és még sok más művésszel."

1997

"Meghívást kaptam az Ausztriában megrendezésre kerülő Free Parade-ra, melyen életemben először volt alkalmam 150 ezer főt számláló közönségnek élőben játszani. Szintén ebben az évben kaptam felkérést a magyarországi szubkultúrát bemutató, Füstös Zsolt rendezte "Techno - Az egyén diadala" című film zenéjének megírására. A munkát a londoni Jamestown Stúdióban készítettem el DJ Digit és Pascal Bongo Massive segítségével."

1998

"Heintz Valentinnel megalapítottam a Levelup Records céget, mellyel fő célunk az addig ismeretlen magyarországi művészek és együttesek felkutatása, majd munkájuk minél szélesebb körben való bemutatása volt. Ennek érdekében label deal szerződést kötöttünk Magyarország legnagyobb független lemezkiadó cégével, a Record Express Kft.-vel."

1999

"Júniusban kaptam felkérést Balaton legnépszerűbb klubja, a Palace Dance Club első mixalbumának elkészítésére (Palace Club Mix vol. 1.), mely mind a szakma, mind a közönség részéről igen pozitív visszajelzést kapott. Augusztusban került kiadásra az általam összeállított "Napfogyatkozás" című album, mely néhány saját szám mellett korábban ismeretlen hazai együttes zenéjét mutatja be."

2000

"Az év végét és az új év első felét Miamiban töltöttem, majd utazásom eredményeképpen kiadásra kerül egy album: SUN-SET-CAFE címmel, amely egy merőben új, de minőségi válogatás lemez, hazai és külföldi felvételekből válogatva. 2000 júliusától, az EstFm rádión, ugyancsak ezzel a címmel, minden hétfőn visszatérő műsoridom van 4 órában."

Megjelenések:

1996 Carpe Diem - Lépj a fényre át

1997 Vimana II (Jutasi remix)

4000000 (Hungarian House Only I.)

Oh world (Friss Sony Music)

Techno - Az egyén diadala (filmzene)

Move your body (Friss Sony Music)

1999 Palace Club Mix vol. 1. (mix album)

Napfogyatkozás (mix album)

2001. május 13.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster