Blank & Jones

Piet Blank Frankfurtban született 1971-ben. Zongorázni, szaxofonozni és dobolni tanzult tinédzser korában, de egy szemeszter után abbahagyta tanulmányait. Később üzleti gazdaságtant tanult, hogy a popszakma üzleti részét is megismerje. Hogy ezt finanszírozhassa, dolgozott a WOM lemezboltban, és DJ-ként különböző klubokban, mint például a Havanna Moon vagy az Alter Wartessal. Az elektromos tánczene iránt, akkor kezdett el érdeklődni, amikor egy hosszabb időt töltött New York-ban, ahol szintén lemezbolti előadóként és DJ-ként dolgozott. Amikor visszatért Kölnbe, a híres Eins Live rádióállomás Party Service című műsorának lett a műsorvezetője minden szombaton este 8-tól reggel 5-ig.

René Runge, alias Jaspa Jones 1968-ban látta meg a napvilágot Mönchengladbachban a Rajna partján. Már kisgyerek korában tudta, hogy a zenéből akar megélni. 1989-ben, az első techno-hullám beindulásakor a legendás düsseldorfi Ratinger Hof klubban volt rezidens. 1993-ban jelent meg első lemeze Talla 2XLC labeljénél, a Suck Me Plasma-nál, és ekkor vette fel álnevét is. Később rengeteg felvétel producere és mixere lett (pl. PMB, Taucher, U96, NBG), és felépítette a Spacedust Stúdió-t Düsseldorfban.

Legnagyobb slágereiket (Beyond Time, DJs, Fans&Freaks) tartalmazó nagylemezük kritikáját elolvashatod a Lemezek menüpontunkban.


Kapcsolódó linkek:

Blank & Jones

2001. június 12.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster