Megjelentek a CLUBSTAR és a Lola's World legújabb dupla mixlemezei!

G LOUNGE milano Vol.3

Milánó legkedveltebb és legigényesebb lounge zenéi találhatóak a nagysikerű mix sorozat harmadik darabján.

A G Lounge a központ Milánóban, mikor elkezdődnek a divat hetek, vagy a mikor leszáll az éj és elindul az éjszakai élet. G Lounge egy bár, amely egyesíti a zenét, a stílust, a divatot, a trendet, az embereket és a szórakozást.

A dupla CD-t stílusosan a névadó bár rezidens dj-e, Marco Fullone mixelte, aki Olaszország leghíresebb ‘downtempo, lounge, jazz és deephouse’ lemezlovasa.

Az első CD az úgynevezett “soft side”, a deep-house szcéna színe-javát vonultatja fel: Kevin Yost, Mr.V, Jon Cutler, Charles Webster; és Osunlade, valamint olyan feltörekvő producerek dalait, mint Dolls Combers, Ananè, Halo és Yukihiro Fukutomi.

A második lemez a “Nu House Side” a táncpartkettet célozza meg. A szett dalai és remixei kizárólag a house nagymestereitől: DJ Romain & Jon Cutler, Davidson Ospina, Chuck Love, Lisa Shaw & Miguel Migs, Green Velvet & Mark Grant, Dennis Ferrer, Sumo és Kerri Chandler.

A lemez igazi igényes house hangzást kínál, alternatívát az ’elektrogagyi’ áradattal szemben.

ORIENTAL GARDEN Vol.4 (compiled & mixed by Gülbahar Kültür)

A Lola’s World a világ leghíresebb world zenei ‘intézménye’, amely kiadványsorozatával remek kurzust szolgáltat azok számára, akik az orientalizmusban szeretnének elmélyülni.

A sorozat lemezeinek meghallgatásával így valódi kelet tudósokká válhatunk, anélkül, hogy az egyetemi padokban görnyednénk.

A ‘negyedik szemesztert’ olyan hírneves ‘tanítók’ fémjeleznek gyönyörű hangjukkal, mint Fairuz: A Legend Of Arabic Music from Lebanon - Khaled: The King Of Rai - Rachid Taha: The Wild Man Of Algerian Rai - Natacha Atlas: An Arabic vocal diva - Rabih Abou-Khalil: The Famous Oud-Master - Moein: One of the most popular Iranian singer of all time.

Mellettük azonban olyan fiatal tehetségek is helyet kaptak vendég előadóként, mint Souad Massi: Tracy Chapman Of Algeria - Arash: The Iranian-Born Singer From Sweden - Can Atilla: The Pioneer Of Electronic New Age Music In Turkey - Hadise: Turkish Rooted Young Talent Living In Belgium.

A lemezen megismerkedhedsz továbbá a következő prodzsektekkel: Watcha Clan, Les Boukakes és Gnawa Njoum Franciaorszából, Fantazia Nagy-Britániából, Mystic Diversions Olaszországból, Mesopotamix Irakból, No Blues Hollandiából, Bombay Dub Orchestra USA-ból és Abdeljabbar Svájcból. A komoly ’tudományos tanulmányok’ mellett, azért mosolyt is csal az arcunkra Vico Torriani´s „Café Oriental“ című száma, egy igazi sláger 1961-ből. A szám megmutatja, hogy hogyan látták az európaiak az egzotikus keletet a ’60-as években. A zenéket Gülbahar Kültür válogatta és mixelte hallhatóan nagy szeretettel, hozzáértéssel és rajongással.

THE BOSSA CLUB NIGHT (compiled & mixed by DJ Ralph “von” Richthoven)

A ’60-as években a bossa nova Brazilia válasza volt az amerikai Jazz-re. A stílus, azóta többször is újjászületett, és generációkat áthidalóan rengetegen megszerették.

Az utolsó nagy hatás Európából és Japánból érkezett. Fiatal lounge dj-k modernizálták, és ismét vonzóvá tették a bossa nova-t, amit mostanában Brasilectro-nak neveznek.

Nem maradt el a brazil reakció sem: elsősorban a sao pauloi és rio de Janeiroi fiatal elektronikus szcéna fedezte fel magának a klasszikus bossa novát, amit olyan stílusokkal ötvöztek, mint a hip hop, drum`n`bass és a downbeat. Az eredményt magad is meghallgathatod a két CD-t is tartalmazó „The Bossa Club Night“-on.

A lounge párti Dj Ralp „Von“ Richthoven kizárólag kedvenc Bossa Nova-it válogatta és mixelte össze az első lemezre: Astrud Gilberto, Jorge Ben, Marcos Valle, Gal Costa, Tamba Trio, Os Ipanemas, Sabrina Malheiros, Katia B….

Időtlen elegancita, csupasz minimalizmus, kompromisszummentes stílus, annyi szívmelengető melódiával és énekkel amennyi csak belefért. Az a zene, amit nem lehet megunni.

A klubosabb oldal elsősorban a bossa nova legmodernebb hajtásait gyűjti össze:

Brazilectro, Brazil-House és Brasil Drum n Bass; DJ Patife, Bazeado, Nicola Conte, Borbolettas, Bebel Gilberto és még sok más producer interpretálásában.

A mix elsősorban a női klub közönséget célozza meg vidám, felüdítő dalaival. A ‘The Bossa Club Night’ megalkuvás nélkül reprezentálja a naprakész hangzást, színvonalat és eredetiséget.

HE TANGO CLUB NIGHT (compiled & mixed by DJ Ralph “von” Richthoven)

Az elektro tangonak 2001-ben volt az igazi áttörése. Ez évben a French Gotan Project debütáló albuma szólt a világ összes trendi éttermében és bárjában. A stílus azóta triphop, downbeat és neo-tango elemekkel is kereszteződött.

Tökéletes zene minden tevékenységhez, mellette táncolhat, ücsöröghetsz, de akár házimunkádat is elvégezheted. A tango egyfajta mutációja ez, amely ugyanakkor nélkülözi azt a megfeszített erőlködést, amit általában a klasszikus tangónak tulajdonítanak.

A dupla lemez lounge oldalán gyönyörű dalokat hallgatunk Daniel Melingo, Carlos Libedinsky, G-Spliff és további electro-tango sztároktól.

A producerek többsége természetesen Argetinából származik, de sokuk Barcelónában, Ibizán, Marseilleben él. Modern, atmoszférikus elektro tango ez, tökéletes egy szerelmespár idilli együttlétéhez.

A “Tango Club Night” house-os oldala nem csupán a nemzetközi klub szcénának szól, hanem a tango elkötelezett híveinek is, akik tudnak is táncolni a vérpezsdítő house-groove-okkal felpumpált tangóra.

Ezen a lemezen megtalálod Sarah Vaughan´s „Whatever Lola wants“ dalának Gotan Projec remixét és Otros Aires´s „La Pampa Seca“-ját Barrio Populaire remixében. Természetesen Grace Jones 1981-es klasszikus „Libertango“ verziója is felkerült az albumra, akárcsak az eddig kiadatlan

„Despierto“ Omar-tól. A „Tango Club Night“ második CD-je igazi parti zene, amely a társaságot elszórakoztatja egész éjszaka. Modern tangó hangzás kombinálva a house mindenkit megmozgató ütemeivel. Semmi esélyed ezzel a zenével szemben, csak azt veszed észre, hogy táncra perdültél, és nem tudod abbahagyni!

A válogatás egyébként minden latin dj-nek köztelező darab! A dalok nincsenek összemixelve, így a dj pultban is remekül hasznosítható.

„Tango Club Night“ dupla válogatás lemezt Dj Ralph „Von“ Richthoven válogatta össze, aki már harminc éve aktív klub dj Németországban, és Európa leghíresebb világ zenei rádió állomásán a “Funkhouse Europa” nevű műsorban a ‘Global Electronica’ népszerűsítő úttörője.

CAFÉ SOLAIRE Vol.9 – ethno moods and deep cool…

A Café Solaire egy vízparti szabadtéri klub Milánóban, ahol a house szerelmesei szórakoznak a hét minden napján.

A sorozat korábbi kiadványaihoz hűen ez a lemez is finom, autentikus lounge hangzást képvisel. Az első Cd-t Villiam “Harley” mixelte össze, aki egyébiránt az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő milánói deephouse duónak a tagja (Harley & Muscle). Ez a lemez a mélyebb loungy house és downbeat-grooves irányzatokat részesíti előnyben, olyan művészek dalait felhasználva, mint King Britt, DelaDap!, BRS, King Kooba, T & Masson és Collective Sound Members (amely a Soulstar / Little Angel körébe tartozó művészeket fogja össze).

A második mix lemez LOUIS K. munkáját dícséri, aki az album névadó klubjának rezidens dj-e. Louis K. mély groove-okkal teli mixe ragyogóan összefoglalja napjaink soul és funky house felhozatalának legjelesebb darabjait. Csak egy pár név ezek közül: Kings of Tomorrow, Chuck Love, Copyright, Colette & Jay Sinister…

A Café Solaire Vol 9. albummal most végleg búcsút inthetünk a komor télnek!

CLUB and LOUNGE mixed by JOHN DAHLBÄCK

Warsteiner Club World a parti világ szinonimája. Warsteiner Club World áll a legjelesebb klubestek és dj-k mögött világszerte: Miami, Zürich, Vienna, Buenos Aires, Ibiza szabadtéri helyei és klubjai, a berlini Love Parade… mindenhol jelen van.

Most a Warsteiner Club World CD-n is elérhető, természetesen a DJ-Champions-League tag John Dahlbäck mixében.

A svéd dj ugyan csak húsz éves, már az elektronikus szcéna egyik legkeresettebb Dj / producere. John Dahlbäck már kora gyermekkorától kezdve foglalkozott zenével, de az elektronikát unokabátyja, Jesper az egyik legelismertebb svéd techno producer hozta az életébe. John széles látókörű zenész, szettjei a deep house-tól egészen a tech-house-ig átfogják a legmodernebb hangzásvilágot. A fiatal producer produkciói már megjelentek a Dessous, Systematic, Little Angel, Deeplay, Systematic és természetesen a Clubstar kiadóknál.

John Dahlbäcks „Warsteiner Club World“-nek szentelt válogatása színtiszta eufória, a planéta leginkább táncparkettre teremtett dalaival. A mix Steve Angello, Marc Romboy vs. Paris The Black Fu, Martijn van Telden & Lucien Fort és Zoo Brazil track-jeit és remixeit tartalmazza, természetesen John saját szerzeményei mellett.

„Warsteiner Club World“ válogatás második CD-je egy lounge mixet is tartalmaz a klubozás utáni chill out-hoz, vagy a pihenéssel töltött nappali órákra. Ezt a lemezt Cologne-ból származó Henri Kohn állította össze, aki az elmúlt évtized egyik legjelentősebb dj-je. Itt többek között Jazzamour, Karen Ramirez, Malena és Desansis track-jei találhatóak, és további dalok az OM Records, King Street és Little Angel Records-tól.

A CLUB and LOUNGE dupla mixalbum reprezentálja a modern klubvilágot, aki érdekelt ebben, feltétlen szerezze be!

2006. március 31.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster