Johannes Heil – Freak R Us (Klang Cd 009)

A szóban forgó művész Johannes Heil, aki 1998 óta alakítja a techno történelmét. Hat albumot és számtalan EP-t tud maga mögött, melyek többek közt a Kobayashi, a Kanzleramt, illetve saját J.H. lemezkiadójánál jelentek meg.

Johannes már első lemezével, a „Reality To Midi”-vel bebizonyította különleges tehetségét, melyen többek közt a „Paranoid Dancer” című techno klasszis is szerepelt. Az egyszerű, ám kemény trackjeivel, az új techno generáció egyik legfontosabb alakja lett.

Az első lemezét DJ Hell -el és Sven Väth -el való koprodukciók követték. Későbbi albumai, mint a „Heilstyle”, a „20.000 Leagues Under The Skin” és a „The World”, a magas produkciós színvonalat ugyanúgy tartották, ám sokkal erőteljesebben kapcsolódnak a misztikumhoz, illetve mitológiához, csakúgy, mint abban az időben Johannes Heil maga is.

Ezeket figyelembe véve még nagyszerűbb, hogy Johannes Heil az új lemezével, a „Freaks R Us” - al, nem csak magát, de a zenéjét is újra értelmezi, továbbfejleszti.

Végre újra visszatért a techno jövőjébe.

Johannes Heil – Freaks R Us

cat-.no.: Klang CD 009

megjelenés : 2006.03.27.

1. Freaks R Us

2. Warrior Of Light

3. All For One

4. Artology

5. Tree Of Life

6. Rescue Me

7. The Magician

8. The Fool

9. Last

10. The 1st

Johannes Heil "Freaks R Us" című albumának magyarországi bemutatója az április 22-i Hyperspace limitált exkluzív 10 éves születésnapi partyn lesz a Bed ben.

2006. április 14.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster