In Search Of Sunrise 5 - Los Angeles - mixed by Tiësto

Los Angeles, az angyalok városa, Tiesto számára pedig a pihenés és alkotás helyszíne volt az elmúlt időszakban. Itt vette fel a lemezt, és is itt dolgozott legújabb dalain a tehetséges ifjú producer titánnal, Brian Transeau-val, azaz BT-vel.

Az In Search Of Sunrise 5-re Tiesto a legjobb és legfrissebb progressive és trance dalokat válogatta ki lemezes táskájából. A számok közül sok kifejezetten a mixalbumra készült.

A Winter Music Conference alatt március 26-án volt a mixlemez exkluzív bemutató party-ja a Mansion-ban, Miami déli partján. Azért választották a Mansion-t, mert meghitt hangulata kiválóan illeszkedett az album zenei anyagához, amellyel Tiesto a Napnak, a tengerpartnak, a szabadtéri kluboknak, és a hosszú nyári estéknek tisztelgett.

A világ elsőszámú trance dj / producere jelenleg ázsiai turnén van, majd májusban Észak-Amerikában folytatja körútját.

Jó hír a hazai rajongóknak, hogy június 24-én ismét ellátogat hazánkba Tiesto. A Palace-ban hallhatjuk majd az In Search Of Sunrise 5 album bemutató szettjét!

Az In Search Of Sunrise 5 nem csak belső értékkel bír. Az igényes zenei anyaghoz szép külső is dukál, exkluzív papírtok és fényes nyomású borító.

Kapcsolódó honlapok:

www.recordexpress.hu

www.tiesto.com

2006. április 18.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster