Blank & Jones, a trance duó új lemeze, The Singles!

Blank & Jones a trance szcénán belül Németország legsikeresebb DJ és producer párosa. 7 albumot, 3 mixlemezt és 15 hit maxit jelentettek meg eddigi pályafutásuk során. Piet Blank és Jaspa Jones most összegyűjtötték egy lemezre legnagyobb sikerdalaikat, amelyek eddig csak maxiként jelentek meg, plusz két vadonatúj szerzemény is felkerült a The Singles-re.

"Úgy éreztük, hogy ideje a kislemezeinket megjelentetni egy kiadványon” - nyilatkozik Piet és Jaspa. " A „The Sinlges” megjelenését mi előrelépésnek gondoljuk, nem pedig visszalépésnek a múltba. Egy kis szusszanás, mielőtt a vadonatúj anyag felé fordulunk.

A „The Singles” a csapat egész történetét magában foglalja, köztük az első chart sikereket például a "Heartbeat"–et és a "Flying To The Moon"-t és ugyanúgy a legújabb singlet a "Catch"-t.

Minden szám digitális újrakeverésen esett át, persze anélkül, hogy a nóták eredeti íze elveszett volna.

A „Catch” c. számukhoz klip is készült, amely a hazai Viva Tv club chart-jában is előkelő helyezést ért el.

A „The Singles” két formátumban látott napvilágok. Egyik típus a szokványos audió album, a másik viszont attól különleges, hogy egy bónusz DVD-t tartalmaz, amelyen fellelhető Blank & Jones összes klipje.

Kapcsolódó honlapok:

www.recordexpress.hu

www.blankandjones.info

www.kontor.cc

2006. május 23.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster