Moby - 18

A legtöbb művész számára komoly feladat lenne egy olyan albumot űberelni, mint Moby Play című lemeze, amely a világon több mint 10 millió példányban kelt el, és minden egyes dalát felhasználták már valahol - legyen az mozifilm vagy reklám-zene.

Szerencsére Moby nem tartozik azon zenészek közé, akik megijednek a kihívástól, tudja mit akar és főleg hogy hogyan érheti el. Megvan a saját "játéktere", amit már becsukott szemmel is ismer, és verhetetlen ezen a téren.

A 18 című új nagylemez tizennyolc dalában nem okoskodik, nem csapódik ide-oda, azt teszi, ami neki a legjobban megy: keveri a bluest a gospellel, a new wave-vel, a house zenei gyökereivel, és mindezeket az elektronikába ágyazza. A számok érzelmesek, melegek, épp olyanok, amelyeket az ember szívesen hallgat a munkából hazafelé menet. Moby tudatosan kerülte a konfrontációkat és a dühös dalokat, hiszen van abból mindenkinek elég a saját életében is, nem kell még az övét is a nyakunkba vennünk.

A dalok közül kiemelkedő az első kislemezes We are all made of stars és az Another Woman, de a Sinéad O'Connor vendégszereplésével tálalt Harbour, valamint Angie Stone és MC Lyte által színesített Jam for the Ladies is sokak kedvence lesz.

2002. május 29.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster