Scooter: Live album

Nincs sok olyan zenekar, amelyik elmondhatja magáról, hogy akkora befolyással lett volna az európai zenei életre és annak változásaira, mint a három hamburgi producer által létrehozott formáció, az immár nyolc éve az európai zenei színpadon folyamatosan jelenlévő német Scooter!

Az állandó sikerhez vezető úton gyakorlatilag már nem is lehet számon tartani, hogy hány TOP tízes felvétellel szerepeltek az európai hit listákon, hány zenei díjat nyertek el, hány platina és arany lemezzel büszkélkedhetnek. Az együttes életfilozófiáját H. P., Rick és Jay Frog egy mondatban foglalja össze:

„Addig nem megyünk soha haza, amíg mindenki izgalmasnak nem talál bennünket!”

A csapat legújabb dobása egy live album, mely a „Push The Beat For This Jam Tour 2002” turné egyik állomásán tartott koncertet örökített meg ez év januárjában. A fergeteges hangulatú koncerten a fent említett album sikerfelvételei mellett felhangzanak a Scooter örökzöld slágerei is, mint a Hyper Hyper, az együttes első bombasikere 1994-ből, az vidám Endless Summer, a How Much Is The Fish, vagy a rendkívül dinamikus Fire.

A lemezt egy Bonus Track felvétel zárja, a Scooter legújabb sikervárományos dala, a Nessaja, mely már előkelő helyeket foglal el a különböző chartokon.

2002. június 18.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster