Kraftwerk - aktivitás!

Az elektronikus zene úttörőjeként ismert német Kraftwerk zenekar négy év után újra koncertezik. Szeptember végén három európai helyszínen élvezheti ismét a közönség az "Autobahn", a "Trans Europe Express", a

"Man Machine", a "Computer World" és más klasszikussá vált kompozíciók dallamait.

A koncertek tovább erősítik a hazai rajongók aktivitását, akik az elmúlt hónapokban létrehozták az együttes magyar nyelvű, nem hivatalos honlapját és levelezőlistáját.

A világon egyedülállóan gazdag tartalommal rendelkező magyar Kraftwerk honlapon egyebek mellett olvashatunk az együttes tagjairól, megismerhetjük a zenekar történetét, magyarra fordított riportokat tölthetünk le, megnézhetjük a diszkográfiát, rengeteg kategorizált fénykép és illusztráció között böngészhetünk, megtalálhatjuk a dalszövegeket.

Az együttes zenéjét kedvelő közösség tagjai a magyar nyelvű Kraftwerk levelezőlistán tartják egymással a napi kapcsolatot. Ez a fórum hasznos forrása a legfrissebb híreknek, zenei témájú vitáknak és minden, az elektronikus zenével kapcsolatos információnak. A listára bárki feliratkozhat, a levelezési archívum nyilvános.

A folyamatosan frissülő honlap és a növekvő tagszámú levelezőlista a

http://www.kraftwerk.hu címen érhető el.


Kapcsolódó linkek:

http://www.kraftwerk.hu

2002. szeptember 13.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster