A Blank & Jones-szal dolgozott Robert Smith

A fenti nevek minden kétséget kizáróan saját műfajukban etalonnak számítanak. A Blank & Jones duó a klubzene terén aratott már eddig is nagy sikereket, a chill-out-tól a táncparkettre csábító trance/dance felvételeken keresztül - bármibe is kezdenek, az biztos siker lesz. Robert Smith pedig - ha valaki esetleg nem tudná - a brit The Cure zenekar frontembere. Ők hárman most összeálltak, és az „A Forest” című felvétellel újabb hódító útra indulnak. Az angol sajtó által csak „gótikus trance”-nek titulált, teljesen új és igen merész stílus rögtön a klubok kedvence lett.

Két teljesen különböző zenei műfaj talált egymásra ebben a projektben, mintegy megadva az irányt a zenei fejlődésnek, megmutatva, hogy igenis át lehet lépni a stílusok szabta határokon, sőt, kell is.

Robert Smith egyébként már az első találkozáskor bevallotta: kedveli a Blank & Jones zenéjét, mi több, a gyűjteményében is megtalálható a duó legújabb lemeze. Így nem is volt kérdéses a közös munka, mind a stúdióban, mind a londoni klipforgatáson nagyszerű volt a hangulat.

Blank & Jones persze nem véletlenül érdemelte ki a bizalmat: bármi jelenik is meg a nevük alatt, az bizonyosan meg sem áll a listák 10. helye előtt, akár kis-, akár nagylemezről legyen szó, és legalább ennyire sikeresek a válogatásaik is. Hogy ez utóbbiak mitől ilyen jók, azt döntse el mindenki maga: hamarosan Magyarországon is kapható lesz a „Relax” című chill-out album, és a „The Mix Vol.2”.

2003. szeptember 19.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster