Mayday – Vizet a pártoknak!

…ha hatalomra szomjaznak

A Mayday partik kommunikációja másfél évtizede szerte a világon egy-egy aktuális kulturpolitikai, vagy politikai üzenetet hordoz, idén a jelenleg komoly aktualitással bíró választásokra, illetve a politikai harcokra, a pénz és a hatalom kapcsolatára fókuszáltak. Erre utal az idei szlogen, a Power Recycling (A hatalom újrahasznosítása) is.

A Mayday szervezői ugyanis a jelenleg folyó politikai kampányt túl durvának tartják, úgy gondolják, hogy a pártok és híveik sajnos nem riadnak vissza erőszakos, törvényellenes megoldásoktól sem. Az interneten gőzerővel terjedő – VIVA által letiltott – Mayday videoklip után újabb fricskát adnak a politikusoknak, hogy kifejezzék egyet nem értésüket.

A szervezők 18000 darab "Power" feliratú palackozott ásványvizet készítettek a bulira és ebből elküldenek a pártoknak is egy-egy kartonnal, azzal az üzenettel, hogy a harcok helyett inkább ezt igyák, ha hatalomra vágynak.

Az esemény előkészületi munkálatai ezekben a percekben is lázasan folynak, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és a legtökéletesebben működhessen.

Csütörtök reggel óta 140 ember dolgozik, hogy megalkossák azt, amit még nem nagyon láthattak magyar rendezvényen az Arénában. A lemezlovasok 22x8 méteres színpadon pörgetik majd a korongokat. Összesen 1600 lámpa, 40 stroboszkóp, 8 lézer, 100 inteligens lámpa, 100 nm aktív fal, 50 db plazma tv, 12 videókocka és 2 óriáskivetítő és egy hatalmas panoráma kivetítő gondoskodik a megfelelő látványról.

2006. március 18.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster