Kis betekintés a Paul Van Dyk Party technikai hátterébe

Ez a hír önmagában is kuriózum, ám legalább ekkora érdekességnek számít a rendezvény alkalmából felsorakoztatott hang-, fény-, és videotechnika; valamint egyéb látványelemek megjelenítése.

RIEGLER LÁSZLÓ a VISUALPOWER KFT ( http://www.visualpower.hu/ ) ügyvezetőjének elmondása szerint, méreteit és a technikai megoldást figyelembe véve Magyarországon és Közép-Európában eddig még nem látott vetítéstechnikai rendszert épít fel és üzemeltet. Az 1100 m2-nyi „U” alakú, egybefüggő panorámakép, 26 db projektor vetített képéből és LED falból áll össze, melyek egy 202 méter hosszú és 5, 5 méter magas egységes felületet alkotnak majd.

Az egybefüggő 202 méteres kép megalkotásához, megjelenítéséhez speciális, hazánkban egyedülálló stúdiótechnikai eszközöket alkalmaznak.

A rendszert 20 fő 2 napig építi és a rendezvény alatt 10 technikus felügyeli annak tökéletes működését. Ezt a különleges vizuális élményt egészíti ki a rendezvény professzionális fény- és a 100 000 Wattos gigantikus MARTIN AUDIO W8L csúcskategóriás hangrendszere.

A partin egyéb különleges monumentális dekorációk is láthatóak lesznek , melyek mibenléte egyelőre maradjon meglepetés…

2006. június 6.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster