Szeifert - a Flört házigazdája

DJ Szeifert a siófoki Flört klub fiatal, tehetséges házigazdája az utóbbi időben megtáltosodott és szinte már-már egyenesen szárnyal felfelé a siker meredek ranglétráján. Úgy tűnik ez az év teljes mértékben az övé lesz. Nem telik el hétvége anélkül, hogy ne játszana az ország valamely neves klubjában, hamarosan mixlemeze is megjelenik.

A Flört gondozásában megjelenő lemezsorozat a Ministry of Sounds-hoz, a Cream-hez vagy a Gatecrasher-hez hasonlóan a klub jellegét, hangulatát fogja tükrözni. Az első 13 track-et tartalmazó lemezen helyet kapott DJ Szeifert két saját szerzeménye is: a lemez címadó dala a Flört Inside és a záró szám a Morning in Love. A két dal színvonalát növeli, hogy nem kisebb név gazdagítja a hangzást, mint Varga Zoltán, aki Magyarország egyik legtehetségesebb kongása. Szerepel még a lemezen a sokak számára oly kedves Flört-himnusz a Silence a Deliriumtól. A korong hangulatára a nyár és a szerelem lesz jellemző. A mixlemez teljes egészében tükrözni fogja DJ Szeifert hangulatvilágát, érzéseit. Bátran állíthatjuk, ebbe a lemezbe Szeifert apait-anyait beleadott. Fontos azonban megemlíteni, hogy a Flört Inside nem rétegmix, minőségi darab melynek irányvonala a nagyközönség. A tervek szerint Szeifert lemeze június elején már kapható lesz, bemutatója pedig június 23-án a nyárnyitó második napján lesz a Flörtben. Ezen a napon egyébként Európa egyik legnépszerűbb duo-showja érkezik Belgiumból a siófoki klubba. Ők Kelet-Európában még sosem látott exkluzív körülmények között előadott, formabontó módon zajló fergeteges műsorral kápráztatják el a lemezbemutatóra érkező vendégeket.

A Flört Inside lemezhez izgalmas videoklip is készül, amely természetesen a Flörtben játszódik, de erről majd még a későbbiekben beszámolunk.

Kiss Rafael

2001. március 3.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster