Trance Club - Bank Dance Hall

2001 márc. 28-án szerdán került első ízben megrendezésre a Sterbinszky és a Bank Dance Hall újabb közös koprodukciója, a TRANCE CLUB. Nemcsak a közönség, hanem a valamennyi sztár DJ körében is, az egyre népszerűbb club, ezen az éjszakán is teltházat produkált. A trance buli hangulata teljesen egyedi volt. Ez az a hangzás, amely már régóta hiányzik, a magyar club élet zenei palettájáról. Ezt az űrt kihasználva, már az első alkalom után voltak olyan vendégek, akik azt nyilatkozták, hogy minden TRANCE CLUB-on ott a helyük. Az országban ez idáig sehol nem volt olyan egész éjszakás program, ahol ezt a fajta trance különlegességet élvezhette a közönség (hmmmmm... kivételek azért biztosan akadtak - a szerk.). Ennek vége, hiszen az egyre nagyobb igény és a bulik sikere alátámasztotta a sorozat fontos és nélkülözhetetlen szerepét. Köztudott, hogy a belvárosi szórakozóhely minden péntekre tartogat meglepetést ill. jó nevű top Dj.-t, a modern tánczene kedvelőinek. A vezetőség és Sterby egy komolyabb közvélemény kutatás és egy még komolyabb "meeting" után döntötte el, hogy márciustól minden hónapban kétszer házigazda és egyszer pedig, mint BANK LIGHT vendég DJ fog közreműködni az ország legnépszerűbb lemezlovasa a váci utcai mega club-ban. Az egyik Sterby exclusive party, a már jól bevált, minden hónap 10-e utáni első péntek éjszakai nyolc órás szettje marad, a PLAYMATE sorozat keretén belül. A másik nagy őrület, a trance szerelmeseit fogja hosszú távon rabul ejteni, TRANCE CLUB fedőnévvel, havonta egyszer, a hónap utolsó szerda éjszakáján.

A szerdai bulikon Sterby már 23h-i kezdéssel minimum öt órás trance szettet fog játszani minden alkalommal. Hogy teljes legyen a kép, mindkét alkalommal a Bank Dance Hall rezidensei D. Deejay és Matthew kísérik Sterbyt fel és levezető szettjeikkel. A havi egy, májusi TRANCE CLUB 30.-án, szerdán, míg a tradicionális havi egy PLAYMATE májusban, 11.-én, pénteken kerül megrendezésre. Egyre erősödik az a tény is, miszerint már az "új generáció" is "kívánja" a top DJ zenéjét. Mivel házon belül, a szombat délutánonként (17:30-23:00) üzemelő, Budapest első számú tinédzser partyjának a BANK LIGHT -nak, fiatal közönsége is követelte Sterby jelenlétét, így havi egy alkalommal ez létre is jött. A sokadik alkalom után, április 7.-én szombaton a Sterby vendég szereplésével újabb BANK LIGHT közönség rekord született.

A Bank Dance Hall a helyszínen (a portán) várja továbbra is mindazok mobil telefonszámát, akik közvetlenül szeretnének értesülni sms üzenet formájában, a háromszintes club minden rendezvényről. Ha bármilyen kérdésetek lenne a club és a rendezvényeivel kapcsolatosan, hívjátok a 20 / 3444-888 -as info-line-t.

Cherry

2001. április 2.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster