Egy háttérbe került TV adó!

Több mint őt éve elindult egy magyar zenetévé a Music Box. Azóta ugyan sok víz lefolyt a Dunán, de ők még mindig működnek. A körülmények azóta sajnos rossz irányba változtak, de ők pozitívan vélekednek a jövőjükről. A weboldalukon található tájékoztató szövegből készítettünk kivonatot:
"A nézőink azért szeretnek bennünket több, mint 5 éve, mert itt nem egy görény, ezért nagyhatalmú zenei szerkesztő, vagy egy dollárszemű marketinges dönti el melyik klipeket nyomjuk és melyiket nem, hanem a nézők maguk. A kínálatba mindent beteszünk, amit a legnagyobb - és a földalatti - kiadóktól kapunk. Éjjel még a rétegzenék is lehetőséget kapnak, amiktől néhányan azonnal elkapcsolnak egy időre. A kínálatból a nézők választhatnak a klip kódszámának megadásával, a nap 24 órájában. Nem mi döntjük el mi a jó és mi nem, hanem maguk a nézők. Ezt nevezzük az interaktív zenei demokráciának. Ezt hirdetné ez a lobogó, ha nem száguldana minden eddiginél nagyobb fénnyel a magasba, és a hatalmas lendület nem gyűrte volna össze szegényt...

Jelenleg a MATÁV KÁBEL TV budapesti hálózatain láthatjátok a legjobb zenetévét, közel 100.000 lakásban. De ez nem marad mindig így, már csak néhány százat kell aludni, és nem maradhat háztartás betevő MUSICBOX nélkül.
Ha nálad már most is van doboz, örülhetsz, mert ennél SOKKAL kevesebbet kell már aludnod ahhoz, hogy élvezhesd a régen várt SMS klipkérést és üzenetküldést! Adunk az arculatnak és a zenei választéknak, és tartalmilag is megkapod, amire vártál. Megint lesz mit lekoppintani tőlünk a konkurenciának. A doboz nagyobbat üt, mint eddig bármikor. A támogatóinknak köszönheted."

Bordás Bence
BOX TV Rt.

2001. április 25.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster