Fritzhunter Team presents - TRIP TO THE LOVEPARADE (2001. július 20-23. Berlin)

Immár 11 éve, évente másfélmillió embernek ad otthont Berlin, a világ legnagyobb techno fesztiváljának, a LOVEPARADE-nek. Az utcákon különlegesebbnél különlegesebb ruhájú és hajú fiatalok, 50 feldíszített és zenétől dübörgő kamion, és a városban este a világ legjobb lemezlovasai őrjítik meg a fiatalokat az utcákon, és a klubokban. Csoportunk, a győri Fritzhunter Team, immár harmadszor szervez egy felejthetetlennek ígérkező utat az idei berlini Loveparade-re, melynek jelmondata: JOIN THE LOVE REPUBLIC.

Ha te is részese szeretnél lenni ennek a fantasztikus utazásnak, akkor ne késlekedj, jelentkezz mihamarább!

Az utazásról röviden:

Az utazás egy emeletes, légkondicionált luxusbusszal történik. Indulás 2001. július 20. péntek déli 12. 00 óra. A gyülekezőnek a győri Alibi Café ad helyet. Az utasokat egy különlegesen feldíszített busz viszi Győr-Bécs-Passau-Regensburg útvonalon egyenesen Berlinbe. Az út során, videón nézhetitek meg, az elmúlt évek parádéinak felvételeit. Érkezés Berlinbe, másnap 21-én a reggeli órákban. Berlin előtt, egy zöldövezeti parkolóban, egy reggelivel vendégeljük meg utasainkat. A felvonulás délután 14. 00 órakor kezdődik és éjjel 23. 00 órakor ér véget. Ezután közel 50-60 klub, diszkó, különleges helyszíneken megrendezett partyk várják a parádé vendégeit. A busz 22-én vasárnap reggel 11 órakor indul vissza Győrbe. Várható visszaérkezés Győrbe, 24-én hétfőn a kora reggeli órákban.

A részvételi díj 18. 200 Ft, ami tartalmaz egy 3 napos baleset, poggyász és utasbiztosítást, továbbá a szombati reggelit, és számos kisebb meglepetést.

A részvételi díj befizetése történhet egy összegben, de igény esetén, két részletben is. Postai, illetve banki átutalással.

További információkat a 06-20-360-84-53-as telefonszámon kaphattok a szervezőktől!

Reméljük 2001-ben, Veled közösen élhetjük át, ezt a felejthetetlen élményt, Németország fővárosában, Berlinben a LOVEPARADE-en!

2001. július 4.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster