HYPERSPACE SPECIAL with JEFF MILLS!

A techno fekete messiása ismét Magyarországon! 2001. július 27-én - mintegy a Hyperspace fesztivál elmaradásának kárpótlásaként - a Deadcode Production jóvoltából varázslatos élményre számíthatnak a techno rajongói:

Jeff Mills lassan 15 éve áll a lemezjátszók mögött, s a detroiti mester eloadását mindenütt tisztelettel teljes csodálat övezi.

"A techno az egyetlen olyan muzsika, melyet életem végéig akarok csinálni. Minél több elem áll a rendelkezésedre, annál több a választási lehetoség. Ha módom lenne rá, akkor nyolc lemezjátszón játszanék" - vallja az elektronikus hangzások démona, aki éppoly könnyedén játszik szigorú, gépies minimál technot, mint táncparkettre írt, groove-okban gazdag kompozíciókat, vagy épp jazz-es beütésű, már-már deep-house-ba hajló mély muzsikát.

Kiadóit a világ valamennyi szakértő dj-je és producere nagyra becsüli: az Axis és a Purpose Maker örökérvényű techno-himnuszokkal emelték az elektronikus világ fényét. Mills sokrétű zsenialitását tükrözi az Axisnál 1997ben megjelent The Other Day című album, melynek zenéit kimondottan otthoni hallgatásra álmodta meg a szerző; vagy a stílusában ennek épp ellentmondó 1998as The Purpose Maker válogatás, melyről a 'The Bells' a világ bármely pontján képes volt megőrjíteni egy-egy party közönségét...

Ma az AXIS és a Purpose Maker mellett az 1999ben alapított Tomorrow Records jegyzi Mills művészetét, melyért bolondul, aki csak egyszer is élőben hallotta.
Magyarországon, 2001. július 27-én három lemezjátszóval és egy Roland TR 909 dobgéppel, 4órás varázslatos utazásra invitálja a techno szerelmeseit.
www.axisrecords.com

A Hyperspace Special további fellépői:

a nemrégiben megjelent Hyperspace-Focus mixalbum készítője, DJ Felipe (A); valamint a Deadcode-djk: Hot X, Igor Do'Urden és Jay.

A fenségesnek ígérkező techno-orgiát némileg lágyabb dallamok egészítik ki a kisteremben, mely erre az éjszakára Housematic-teremmé változik. Tommyboy exklúzív 4órás szettel várja közönségét, akik Danny-L játékát is hallhatják majd.

A HYPERSPACE / COMPLEX RENDEZVÉNYKÖZPONT megközelíthető ingyenes parti-buszokkal, melyek 24.00-03.00 között óránként indulnak a Nyugati térről; visszafelé 00.30-03.30-ig szintén óránként közlekednek a rendezvény helyszínétől!

Éjfélig, illetve 03.00h után menetrendszerű HÉV-járatok közlekednek a Batthányi tér és Szentendre között. A HYPERSPACE helyszínéhez (Rózsa u.8.) legközelebbi HÉV-megálló: Pannónia telep!

2001.07.27. / Complex, Budapest-Szentendre, Rózsa u. 8.

HYPERSPACE SPECIAL

DJ-k: JEFF MILLS (USA), FELIPE (A), HOT X, IGOR DO'URDEN, JAY

Housematic-terem: TOMMYBOY 4 órás szett, DANNY L

info: deadcode@matavnet.hu, deadcode@axelero.hu

Info-line és jegyelovétel: 06 209 367 719

Jegyár elővételben: 3500 HUF

Jegyár helyszínen: 3900 HUF

2001. július 17.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster