Elindult DJ Tiësto magyar weboldala

Hosszas tervezői, programozói és gyűjtőmunka eredményeként elkészült DJ Tiësto magyarországi weboldala, amely a magyar kiadó (Record Express) támogatását is élvezi.

Jelenleg még a holland kiadó válaszára várunk, hogy ők is szentesítsék a weboldalt. Ezáltal nemcsak egy Tiësto weboldalról lesz szó, hanem a magyar hivatalos oldal jogot is hamarosan megkaphatjuk.
Nagyon örültünk neki, hogy a weboldal indulásáig is ilyen sokan küldtek nekünk e-maileket és íratkoztak fel hírlevelünkre. Ezekből kiderült számunkra az is, hogy DJ Tiësto ilyen hatalmas hazai rajongótáborral rendelkezik.


Pár szóban bemutatnánk, hogy mit találtok a weboldalon:
Törekedtünk egy modern, de nem túl hangsúlyos design kialakítására. Célunk nem az volt hogy a tiesto.com website-ot másoljuk le. Inkább portálosabb jelleget adtunk mind kinézetben, mind pedig felépítésben a weboldalnak. A művészről szóló alapinformációk (Biográfia, Diszkográfia) mellett első kézből értesülhettek Tiësto-vel kapcsolatos hírekről, aktualitásokról.
Fellépések: naprakész listával rendelkezünk, amely dinamikusan változik, ezáltal próbáltuk elérni, hogy régi aktualitását vesztett dátum ne jelenhessen meg az oldalon.
Galéria: Ezen oldalra a szerkesztőség által készített anyagokat rakjuk fel, de várjuk a Ti fotógalériátokat is, ha jártatokban keltetekben eljutottatok egy Tiësto partyra is. Szívesen vesszük a művész hazai fellépéseiről készült fotókat is.

Interaktív: Ezen az oldalon a későbbiekben képernyővédőket, háttérképeket, videóanyagokat tölthettek le.
Fórum: A mai igényeket kielégítő fórum motort helyeztünk a weboldal mögé. Bízunk benne, hogy kialakul egy olyan tábora Tiësto-nek hazánkban, akik állandó látogatói lesznek a fórumnak. Ezen felül ezt a felületet szeretnénk felhasználni arra is, hogy fogadjuk a különböző észrevételeiteket, megjegyzéseiteket a weboldallal kapcsolatban.
Hírlevél: Ha első kézből szeretnél értesülni a Tiësto-vel kapcsolatos információkról, fellépésekről, exkluzív hírekről, mindenképpen íratkozz fel hírlevelünkre is.

További terveink a közeljövőben:
- 2004. szeptember 11-e nagy nap lesz számunkra, ugyanis a Sziget Evens Hall-ban fog fellépni Tiësto. Hamarosan olvashattok további információkat is a partyval kapcsolatban weboldalunkon.
- Beszámolunk nektek a szeptember 10-ei sajtótájékoztatóról is.
- Minden valószínűség szerint szerkesztőségünk is készíthet interjút a művésszel.
- Tervezzük online shop beindítását is, amelyet egy szavazás fog bevezetni.
- Ezen felül egy exkluzív meglepetéssel is készülünk a hazai fellépést illetően, de ez egyenlőre maradjon titok.

Nézzetek szét weboldalunkon és várunk vissza minél többször!


Üdv:
Dexter & Blaz
Tiësto.hu crew
Web: www.tiesto.hu
E-mail: info@tiesto.hu

2004. augusztus 5.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster