I Love Deep – B2B Nite

2005. július 23. szombat

I Love Deep – B2B Nite

Babak, Jon Silva, Budai, Dandy, Zoltán & Decay

Citadella Garden

Az elmúlt nyár open-air sikerei alapján sokan kérték tőlünk, hogy idén nyáron is térjünk vissza az I Love Deep zenei jellegéhez illő tökéletes környezetbe, a Citadella Gardenbe. 2005. július 23-án pedig eljön az idő, hogy a tavalyi back2back éjszaka emlékeit is felelevenítsük végre-valahára „mélyen a város tetején”!

Jeff Bennett júniusi örömzene-szettjei után ezúttal is garantáljuk, hogy a boldogsághormonok nem maradnak egy helyben. Erről főképp Jon Silva (Jost Gerischer) illetve producertársa, Babak Shayan gondoskodnak majd közös produceri társulásuk a Soda Inc. DJ-szett keretében. És hogy mi is a Soda Inc.? „Mit ismerünk? Mit keresünk?”-alapon vegyük előbb górcső alá külön-külön a két tagot.

Az 1976-os, drezdai születésű Jost Gerischer 1984-ig élt szülővárosában, mígnem szüleinek elege lett az akkori rendszerből, és úgy határoztak, meghagyják azt Kelet-Németországnak. Stuttgartban telepedtek le, majd mikor a fiatal Jost először került az éjszakai élet közelébe, a várost akkor már egyfajta német „house-városként” tartották számon, ami olyan legendás kluboknak adott otthont, mint pl. az M1 vagy a Rex Dog. Fuvolatanulmányokat folytatva Jost hamar rájött, hogy az a zene, amit más már megírt, nem neki való. 1989-ben mozdult először a zenekészítés irányába, a Ghettoblasterrel való kazettás büntetés után egy hordozható billentyűzetet mutatott be Amiga 500-asának. 1994-ben iskolásként összefutott Len Fakival, vagyis DJ Lamonde-dal, ettől kezdve a tanulás elfelejtődött, Jostot inkább a 12”-esek érdekelték. Később Lennel közösen készítettek nem egy maxit, albumot és remixet. 1997-ben a Faki-Gerischer duó megalapította a groovy techno felé erősen tendáló Monoid és [Feis] labeleket, melyek kiugró sikert értek el egész addig, míg 2002-ben az anyavállalat, a UCMG csődbe nem ment. Jost számára ez volt a legmegfelelőbb időpont arra, hogy megalapítsa saját, Pesto névre hallgató címkéjét, melyen a mai napig minőségi deep house-t jelentet meg.

Babak Shayan 1971-ben Teheránban született, majd 1985-ben Németországba menekült családjával az iráni-iraki zavargások elől. Először a Pink Floyd vette el az eszét, ennek hatására masszív zenegyűjtésbe kezdett. Mixkazettáit az iskolában terjesztette, mellyel akkora sikert ért el, hogy 1986-ban már olyan klubokban játszott, ahova bulizóként az életkora miatt be se engedték volna. Dualistst fedőnév alatt 1998-ban meg is jelent első kiadványa a Plastic City-n. Produceri aktivitása közben a DJ-zést sem felejtette el, rezidense lett a heidelbergi Bar 1-nek, melyből azóta mixsorozat is született. Babak később maximálisan a minőségre koncentrálva szintén megalapította saját kiadóját, a Shayan Records-ot. 2001-ben a Plastic City-nél dolgozva A & R-osként megismerkedett Jost Gerischerrel, vagyis Jon Silvával. A szimpátia eredménye lett a Soda Inc., melynek több figyelemreméltó megjelenése közt 2004-ben a Full Moon c. album nagy szakmai-, és közönségsikert aratott.

A két „szódás” előtt Zoltán vs. Decay a bemelegítést biztosítják majd, napfelkeltekor pedig Budai és Dandy, vagyis a Deep Freakz fog back2back a lovak közé csapni a Citadellán. Így hát barátságos mérkőzésre fel, vár minket a Citadella Garden és az I Love Deep!

Az I Love Deep vendégeit ezúttal is az est háziasszonya, Madame Joshephine (ezúttal I Am Ready) fogadja.

Figyelem! I Love Deep VIP kártyákból már csak pár darab maradt, így aki szeretne magáénak tudni egyet, ne késlekedjen a partyn elkérni azt az est háziasszonyától! A kártyával kedvezmények vehetők igénybe az I Love Deep rendezvényeken. ILD VIP kártyával 2000 forintért léphetsz a rendezvény területére. Keresd a letölthető, kedvezményre jogosító szórólapokat a közkedvelt modern, elektronikus, tánczenei internetes oldalakon és a Freee Magazin weboldalán valamint a Freee Magazinban. Ha kinyomtatott, vagy eredeti állapotában felmutatod a bejáratnál, 2500 forintért, kedvezményesen juthatsz be az I Love Deepre. Teljes árú belépő kizárólag a helyszínen kapható 3800 forintért.

Akik VIP kártyával illetve szórólappal vagy e-flyerrel érkeznek, I Love Deep Summer Heat mix CD-t kapnak ajándékba. Mivel a mixek korlátozott számban állnak rendelkezésre, célszerű korán érkezni, hiszen aki lemarad, az kimarad!

Hamarosan elindul az I Love Deep saját weboldala. A www.ilovedeep.hu-n nem csak az aktuális rendezvények információit, de letölthető mixeket és az eddigi rendezvények képeit is megtalálhatod majd. Az ILD weboldalán zárt fórum is lesz az ILD VIP kártyájukat a site-on regisztrálók számára. A weboldal társbérlője lesz az a – hamarosan induló – lemezkiadó, melynek nem meglepő módon I Love Deep lesz a neve.

Augusztusban sem maradunk I Love Deep nélkül, hiszen a Citadella Gardenben a Budapest Parádé után, I Love Deep Parádé After lesz régi ismerőseinkkel, Terry Lee Brown Jr.-ral, Timewriterrel, Budaival, Dandy-vel, Madox-szal és további fellépők konfirmálása is várható.

Sajtó, VIP és egyéb információk a missy@freeemagazin.hu illetve a +36 20 393 76 15 telefonszámon érhetők el.

2005. július 7.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster