PINK PARTY a Bed Beach-en

MEGHÍVÓ

Végy részt és szerepelj

a 2005.08.24-én, szerdán megrendezésre kerülő, nyilvános reality- játékfilmforgatáson,

melynek témája:

PINK PARTY

a Bed Beach-en

DJk:

La Cora, Bárány A., Hamvai P.G.

divatos szín - divatos helyszín

divatos film - divatos szerelők, azaz Ti!

pinkparty
MEGHÍVÓ

Amit most tartasz kezedben, az egy egyszeri és megismételhetetlen meghívás, amilyenre eddig még nem volt példa a Bed Beach történetében:

2005.08. 24-én, szerdán, meghívunk szereplőként az RTL Klub nyilvános filmforgatására, melynek témája a Pink Party, helyszíne pedig a közkedvelt Bed Beach! A buli este tíztől hajnal ötig várja a vállalkozó szellemű közönséget, akik éjjel 23.00-02.00 óra között részt vehetnek az RTL Klub ’reality’ jellegű játékfilmjének forgatásán. A várhatóan milliós nézőszámot produkáló film szeptember vége, október eleje környékén kerül adásba, fő műsoridőben! Az augusztus 24-én forgatásra kerülő epizód kizárólagos témája a Bed Beach-en megrendezett Pink Party, ahol kívánságodtól függő mértékben Te is részt vehetsz a filmben.

Belépés rózsaszín felsőben, ám ha nincs a szekrényedben ilyen színű ruhadarab, az sem probléma: a helyszínen mindössze 1000 forintért kapható a film címével díszített női top illetve férfi póló. Ráadásul ezért a pénzért cserébe a felső mellé még egy 1000 forint értékű italbont is adunk, melyet a Bed Beach bármelyik italpultjánál lefogyaszthatsz. Az egyedi tervezésű pólót vagy topot így gyakorlatilag ajándékba kapod!

A filmezés mellett a már megszokott Bed Beach party-val várunk, mely a forgatás ellenére is változatlan marad. Nem is lehetne ez másként, hiszen a Pink Party témája maga a Bed Beach hétvégéken és White Party-kon megismert hangulat.

A film rólatok szól.

Egy szó, mint száz, akárhány bulin voltál már és bármennyi is áll még előtted, hasonlón még nem voltál és nem leszel. Ez egy vissza nem térő alkalom: megjelenhetsz az RTL Klub trendi, fiatalos, népszerű filmjében, és feledhetetlen élménnyel lehetsz gazdagabb. Sőt, ha rögzíted az adást, bárkinek megmutathatod: Te ott voltál az első és egyben utolsó Pink Party-n a Bed Beach-en!

Eddig is mondtuk, de most főleg igaz: végleg lemarad, aki kimarad!

info/asztalfoglalás: 06 70 208 8389

www.bedbeach.hu

2005. augusztus 22.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster