TAKA (JAP) & STEPHANE K. (JAP) BUDAPESTEN!

takastephan
Különleges zenei csemegébe kóstolhatnak bele azok, akik 2005.09.09-én a Hajógyári-szigetet, és ott a Coronitát választják. Persze, sietve leszögeznénk, ez alkalommal nem afterparty-ról van szó, de a rendezvény bejárata a Coronita Terrace felől vezet a jól ismert Dokkba.

A dj-pultban két, japán színekben játszó úriember pakolja majd a lemezeket Taka & Stephane K. személyében, akikről a következőket érdemes tudni:

A Japán dance szcéna ragyogó csillagaként aposztrofált Taka anno dobosként kezdte. Bandája, az Oblivion Dust a tokiói rock élet egyik legütősebb zenekara volt a 90es évek közepén. (Érdekes, hogy Stephane K. ez időben ugyancsak egy rock bandában jeleskedett basszusgitárosként.) Emberünk azonban nem sokáig lubickolt ebben a szerepben: lemezjátszókkal csalta meg a dobokat és öt évvel később ott hagyta a csapatot, hogy dj-karrier építésébe kezdjen. A siker nem váratott sokáig magára: Taka elindította a mára legendássá vált Protocol esteket, ahol oly sztárok fogadták el meghívását, mint Jeff Mills, Stephane K., vagy épp Judge Jules. Épp ez utóbbi művész menedzsere hívta el Takát először Angliába, ahol a japán dj pályafutása újabb lendületet vett: útjára indult a Rodeo klubest a főszerepben többek közt Guy Ornadel, Creamer és természetesen Stephane K., Anthony Pappa, Dave Angel, Smokin Jo – hogy csak pár fontosabb nevet említsünk. Taka ügyesen lépkedett előre, Stephane K-jel pedig egyre inkább megtalálták a közös hangot a közös fellépések során. Ketten együtt korábban ismeretlen távlatokat fedeztek fel a zenében. Taka élő dobalappal dobta fel Stephane tribal-deep-funky-progresszív groove-jait, a közönség pedig megőrült mindezért. Taka napjainkra beutazta a világot, erőteljes house mixei, proggie-trance-techno és hard-house elemeket felvonultató eklektikus zenéje maradéktalanul hozza mindazt, amit ma egy modern bulin elvárunk.

Ami pedig a francia születésű, ma már Japánban élő Stephane K-t illeti, elég, ha a John Creamerrel elkövetett örökérvényű klubhimnuszokra gondolunk: Wish you were here, I love you, Forget the world, Ritmo Universal… No és a hasonlóképp feledhetetlen remixek: Kosheen Hide U, Satoshi Tomiie Love in Traffic, Iio Rapture, Sinead O'Connor Troy, New Order Crystal. Ugyan melyikünk hátán nem fut végig a borzongás egy pillanatra e régi dalok említése hallatán?

Na de elég a nosztalgiából, éljünk a mának! 2005.09.09. Taka & Stephane K. megmutatja, mitől döglik a klubber 2005 alkonyán. S hogy a magyar lemezlovasokért dobogó szív is elégedett legyen, a két sztárvendég mellett KÜHL és CHRISS tesz arról, hogy másnap izomlázunk legyen.

2005. szeptember 5.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster