Az idei évben harmadszor jelentkezik az AEROCAFÉ

aero
Programok

A programok egy időben három teremben zajlanak. A főcsarnokban Richard Dorfmeister és Rupert Huber TOSCA produkciója keretében a főszereplők mellett Mc Sugar B és Ras Mc T-weed is színpadra lép. A TOSCA Team saját vizuális hátteret hoz magával hoz, amelyet Fritz Fitzke videóművész koreografál. A közel 80 m2-es színpad fölött egy 10 méter széles, félkörívben felépített panoráma-vászonra 3 projektor vetít. A TOSCA-show után Richard Dorfmeister önálló dj-szettel ajándékozza meg a hazai közönséget.

A TOSCA-produkció előírása alapján első osztályú, általuk kiválasztott hangtechnika épül a színpadra.

Ugyancsak az "1-es terminálon" ad élő koncertet a Zagar, amelyhez Fabricius Gábor készít képi hátteret.

Az Aerocafé állandó vendégei, az Uptown Felaz csapata mellett Pozsi zárja az estét.

Line up - Terminal 1.

20:00 kapunyitás

20:30 The Uptown Felaz (dj set)

23:00 Zagar - visulas by Fabricius

00:30 Tosca

01:30 Richard Dorfmeister (dj set)

04:00 Pozsi

Red Room

A Red Room ez alkalommal is kényelmes ülőhelyekkel és frissítőkkel várja az Aerocafé utasait. Dj Reedoo mellett itt mutatja be új albumát, a 4-es számú Sunset Cafét Jutasi Tamás és Vono Box.

Line up - Red Room

20:00 Sunset Café # 4 - lemezbemutató

01:00 Dj Reedoo

VOLT Fesztivál Lounge

A VOLT Fesztivál Lounge vendége lesz Infra Gandhi és Cadik.

20:00 Pozsi

23:00 Cadik

02:00 Infra Gandhi

A helyszín megközelítése

Pontos cím: Budavári Palota - "A" épület A helyszín megközelíthető a Deák térről a 16-os busszal, a Moszkva térről a Várbusszal, a 18-as villamossal (majd a Dózsa térről gyorslifttel.) Parkoló a várban. Beszállás: 20 órakor

Jegyek

Jegyár: elővételben 3500 Ft, a helyszínen 3990 Ft.

Jegyelővétel: Tisza Cipőboltok (VII. Károly körút 1., West End City Center, Pólus Center), Deep Lemezbolt (VI. Aradi u. 22.), , Subvibe (V. Irányi u. 5.) és a TEX Jegyirodákban.

Belépés csak 18 éven felülieknek!

TOSCA

Iskolai évek

A Tosca névre hallgató produkció Richard Dorfmeister és Rupert Huber közös ötletének eredménye. A két zenerajongó még az iskolapadban barátkozott össze, és hamarosan megalapították első csapatukat, a Dehli 9-et, amelyet később magnószalagokkal, indiai hangzásokkal és versidézetekkel kísérletező "vad gyülekezet"-ként jellemeztek.

Új utak

Az iskolai évek után mindenki a saját útjára indult. Rupert az experimentális zenei szcénába vetette bele magát, míg Richard Peter Kruderrel közös producer/dj duót hozott létre. Ki ne ismerné az azóta világhírűvé és védjeggyé vált Kruder & Dorfmeister párost? 1993-ban közösen alapították meg a G-stone label-t. K&D remix session-jeik azóta legendává váltak. 1994-ben, Richard és Rupert újra találkoztak, és egy új, eredetileg hobbi-projektbe kezdtek Tosca néven. Első maxijuk a Chocolate Elvis volt, amelyben klasszikus és street-blues sample-eket kevertek egymásra. A dalt rengeteg válogatásalbumra licenszelték, és máig is gyakran hallható a világ számos pontján a legmenőbb klubokban. Második húzásuk, a Fuck dub súlyos baszzusokkal és őrült hangbevágásokkal operált.

Opera

1997-ben jelent meg első albumuk, az Opera , amelyen régebbi és új számok egyaránt szerepeltek. Az albumot - hangzásvilága alapján - sokan az ambient funk és finom dub lágy fúziójának tekintették. A Mixmag így jellemezte a lemezt: "a Blues, és a sűrű, fullasztó basszus teszi ezt az albumot olyan szexissé és melankolikussá, mint amilyen a cigarettafüst - egy egyéjszakás kaland után, egy idegen városban." Az új számokat a Buona Sarah EP-n külön is kiadták.

Fuck Dub remixek

A Tosca következő projektjéhez Európa minden tájáról összerántották a közös barátaikat, hogy a Fuck Dub Remix - sorozat munkálataihoz lássanak. Igen izgalmas projektnek bizonyult, és egy rendkívül színes album jött ki a kezük alól, Fuck dub the remix album címen.

Exkluzív számok

Az első exkluzív track, The key címmel a minőségi Freezone 4 válogatásra készült, az SSR / Crammed gondozásában. Ezt az Ocean beat követte, a Future sound of jazz vol.4.-on. A "szállós-lebegős" dal kifejezetten tengerparton hallgatandó, cigi a kézben, nyugágy a homokban - így szól a szerzők ajánlása.

Jövő

A Tosca világa nagyjából egyet jelent az osztrák főváros hangulatával. Az eső áztatta taxi szélvédőjén átszűrődő hangokhoz, a blues-os gyengédséggel átitatott mély és alantas világhoz.

2005. szeptember 19.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster