Bladerunnaz pres. Pendulum and Mathematics 2005. október 15.

Pacha Bar

belépő: okt. 3 és 8 között limitáltan 1500 HUF / elővétel 2200 HUF / helyszínen 2900 HUF

line up

Pendulum (Breakbeat Kaos)

Palotai (Tilos)

Bal (Bladerunnaz)

Safair (Tactile)

Mathematics (Social Studies, Defunked, Renegade Rec.)

Bratwa (Tactile)

Longman (Tactile)

Sizenine (Bladerunnaz)

web

www.bladerunnaz.co

www.pacha.hu

www.planetpendulum.com

www.socialstudiesmusic.com

www.drumandbass.hu

Pendulum (Breakbeat Kaos)

Nem egy másik bolygóról, mindössze a másik földtekéről érkezett a drum and bass jelenlegi legnagyobb sikersztorija, a Pendulum. A kenguruk és eukaliptusztól besztondult koalák földjén három fiatal tavaly összedobta az év legnagyobbat ütő zenéjét, a 'Vault' örökös helyet bérelt a DJ-táskákban és első helyezett lett 2003-as közönségszavazásokon is. Az Elhornet, Ansenic és Speed alkotta trió ezután Londonba tette át székhelyét és exkluzív szerződést kötött a Fresh és Adam F vezette Breakbeat Kaos kiadóval, ahol a mindenki által jól ismert "anthem", a trance-be hajló 'Another Planet' is megjelent.

A trióra oly jellemző bombasztikus hangzást ültették át két klasszikusba is. Bátran nyúltak Ed Rush és Optical örökbecsű 'Bacteria'-jához és odatették a "dögöt" Fresh epikus 'Submarines'-ába is. Saját szerzeményeiket a kiváló hangmérnöki munka mellett a kemény, de mégis fülbemászó, sokszor trance elemeket felvonultató hangzás jellemzi, de kísérleteznek a drum and bass tempónál lassabb breakbeatekkel is, például a Freestylers-szel közösen a 'Fasten Your Seatbelt' esetében.

Idén nyáron megjelent a csapat első nagylemeze, a 'Hold Your Colour', amelyről a Slam című szám komikus klipjét az MTV is rendszeresen játssza.

Mathematics (Social Studies, Defunked, Renegade Rec / NYC)

A new yorki Mathematics trió (mára duó) house, soul, funk, hip hop és még tucatnyi más stílust hoz közös nevezőre. A sokismeretlenes egyenlet végeredménye dallamos, de kemény ütemeken lüktető drum and bass. A Brooklynból származó Roy Dank, James Ronaghan és Mike Genato triumvirátusa három éve lett igazán jegyzett név a drum and bass világában, amikor is LTJ Bukem, Fabio, Marky, Doc Scott, és Marcus Intalex kezdték el zenéiket pörgetni. A csapatnak azóta több nagynevű kiadónál (Hospital, Renegade, Defunked, CIA) jelentek meg számai, amelyekkel folyamatosan gyarapították rajongóik számát. A Mathematics többször járt már Magyarországon és remixelte Chris.su Airlift című számát, valamint az öt tagú Tactile tagjaival dolgozik rendszeresen közösen, a zenék a Social Studies elnevezésű kiadójukon jelennek meg.

2005. október 6.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster