I. ModeFest 2005.október 08.szombat

modefest
Pesti Vigadó Bálterem, Vígadó tér 2.

Első modern elektronikus tánczenei fesztivál

A Pesti Vígadó impozáns épülete ismét kitárja kapuit az elektronikus zenéket kedvelő publikum előtt. Mint ismeretes, az 1858ban átadott Vígadó ma már műemlék, így az ott rendezett partik kuriózumnak számítanak. Évente csak egy-két alkalommal adódik lehetőség arra, hogy a nagyközönség éjszaka vegye birtokba a sajátos keleti motívumokkal díszített romantikus épületet. A balladisztikus témájú freskókkal ékesített Vígadó október 8-án, egyfajta modern zenei fesztiválnak ad otthont, a jelenkor legnépszerűbb, közkedvelt lemezlovasaival és számtalan különlegességgel.

A bálteremben Jován és Lauer back2back előadásával kezdődik a party, amit Bárány Attila és Hamvai P.G. közös örömjátéka vált fel.

A kisteremben ezalatt Strictly Café várja a rajongóit, akik a hűvösre forduló időjárás miatt nem a megszokott Dokkoló hajón, hanem itt élvezhetik Lank, SanFranciscoBeat és Slam Jr. sajátos zenéit.

A chill out teremben mindeközben a Bed- illetve Dokk-estek warm up dj-je La Cora zenél, aki sokak kérését teljesítve ezúttal egész éjjel dj-pultban marad!

S hogy ne csak a zenei manna legyen csalogató hatással, a szombat esti kalandokra vágyó látogatókat 30 szexi táncoslány, leszbi show, testfestés, masszázs, relax room, lézer show, welcome drink, és egyéb ajándékok, meglepetések várják. A vizuális látványról többek közt az óriás kivetítővel dolgozó Urban Visuals csapat gondoskodik.

VIP vendégeink kényelmét kiemelt VIP szektor és soron kívüli beengedés biztosítja, valamint érvényesek lesznek a Bed- és Dokk VIP kártyák is.

A pontot az i-re mindezek után a belépő teszi fel, hiszen erre a megismételhetetlen Pesti Vígadós éjszakára hölgyeknek mindössze 1000, uraknak 2000 forint a bejutás ára.

Akinek pedig még reggel sincs majd kedve hazamenni, azt örömmel várják a szervezők a rendezvény hivatalos afterparty-ján, a Hajógyári szigeten található Coronita Music Clubban.

Nyitva: 22.00-06.00

Pesti Vigadó, V.ker., Vigadó tér 2. | infoline:+36702088389

www.famepromotion.hu, www.freee.hu

2005. október 6.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster