Anthony Pappa újra Budapesten

pappahome
November 4-én ismét hazánkban üdvözölhetjük a zseniális mixtechnikájáról híres Anthony Pappát. A bulinak természetesen a Home ad otthont, a Pappát kísérő művészek között pedig ott lesz Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr, Mark Jazz és Cartman is.

Szeptemberi számunkban már megjelentettünk egy vele készült interjút, melyből például azt is megtudhattátok, hogy mindössze tizenhárom éves volt, amikor úgy döntött, márpedig dj-zéssel keresi ezentúl a kenyerét. Hogy mennyire komolyan gondolta, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy két évvel később, tehát mindössze tizenöt évesen már egy DMC győzelmen is túl volt. A csodagyerekből lett legenda tehát visszatér, hogy újra elkápráztassa a magyar közönséget.

Jó párszor megcsodálhattuk már Anthony Pappa játékát itthon, egyesek talán még emlékeznek az első keceli fellépésére is. Akik eddig folyamatosan követték karrierjét, bizonyára ott lesznek majd 4-én a Home-ban, hogy újra jót szórakozhassanak lélekemelő szettjére. A többieknek, és azoknak, akik már alig férnek a bőrükbe, melegen ajánljuk Pappa eddig megjelent mixalbumait, azaz a NuBreedet, az EQ-t, a Balance-ot, és a legújabb kiadványt: az idén nyáron a Renaissance-nak készített tripla mixalbumot, a The Classics-ot.

2005. november 4. Home Club

Anthony Pappa, Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr., Mark Jazz, Cartman

Visual: Urban Underground

www.homeclub.hu | infoline: 309 550 600

2005. október 30.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster