Markus Schulz, Blade Club, Dec. 17

markus
Markus Schulz Magyarországon!

Ha e fenti mondat eleget mond Neked, akkor itt van számodra a legfontosabb információ: 2005. december 17., Blade Club (Budapest III., Bécsi út. 38-44. / az Új Udvar mellett).

Persze ha érdekelnek a részletek is, akkor feltétlenül olvass tovább. Tégy így akkor is, ha csak egyszerűen arra vagy kíváncsi, van-e éles határ 2005-ben a trance és a progressive között.

Ha létezik ilyen határvonal, akkor Markus Schulz az, aki folytonosan ezt feszegeti. Megteszi hétről hétre hihetetlen népszerű internetes rádióműsorában a Global Dj Broadcastban, az Armada Nightokon vagy akár saját bulijain. És megteszi hamarosan Magyarországon is. A „Budapest Trance Central” partysorozat első felvonásának főszereplője ugyanis a Németországban született, de Miamiban élő, a melódikus dallamokat a sötét és mély ütemekkel a variáló, a tranceaddict.com 2005-ös szavazásán a #8 helyezést, DjMag listáján a #21 pozíciót megszerző Markus Schulz lesz.

Markus Schulz mellett a hazai trance vonalat a TranceTream.FM dj-i képviselik:

Diamond, Inpieces, Reb

Start: 22:00

End: 6:00

Blade Club

Egy vadonat új helyszín Budapesten, ahol novemberben elsőként a trance egyik legnagyobb alakja, Dj Tiesto lépett fel egy exkluzív party keretében. Magyarországon egyedülálló D.A.S. hangrendszerrel és egyedi környezettel vár mindenkit a klub.

Megközelítés BKV-val: 6-os, 60-as és 86-os busz Kolosy téri megálló; 17-es villamos Kolosy téri megálló; Szentendrei HÉV Szépvölgyi út megálló.

Jegyértékesítés, jegyelővétel:

Belépő elővételben: 3.500 Ft

Elővételben megvásárolható: DJShop.hu / Bp. 1097 Vaskapu u. 41. (H-P: 12-18) – 2005. november 28-tól!

Helyszínen: 4.000 Ft

A partyval kapcsolatban figyelmedbe ajánljuk a következő oldalakat:

www.bladeclub.hu

www.trancetream.fm

www.markusschulz.us

www.globaldjbroadcast.com

www.markusschulz.nu

2005. december 5.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster