12.24. BUDAPESTI KARÁCSONY

Minden rendes ember a családja körében tölti a szeretet ünnepét, és ez szerintünk is így van rendjén. Fenyőtű, mákos bejgli, kocsonya, vörösboros jókedv, ajándékbontogatás és csendes éj. Kis szerencsével senki sem veszi majd észre, hogy a december 23-i Strictly buli afterjaként délelőtt még a Coronitában mulattál; még egy kicsivel több szerencse és az össznépi békés családi megértés pedig épp elég ahhoz, hogy az ünnepet éjfél után újfent barátaid körében folytasd.

sztrikli

Huszonnegyedikéről másnapra virradóan, éjjel egytől ugyanis ismét nyitva állnak a Coronita kapui. Reggel aztán szépen irány haza (nem afterozunk a cimbikkel!), vár a jó puha ágyikó, majd a nagyi konyhájában még mindig bőséges kínálattal csalogató karácsonyi kulináris életöröm.

Így aztán estére újra erőtől duzzadva (jóllakva) indulhatsz útnak, most már a Dokk Disco felé véve az irányt. Huszonötödikén este Chriss, Kühl és Slam Jr is a Dokk Karácsony vendégei, Te miért ne csatlakoznál? Sőt, ha már a Hajógyári szigeten jársz aznap éjjel, akkor az elsők közt csodálhatod meg Budapest vadiúj szórakozóhelyét, a Stúdiót, ahol Flyerz party várja a karácsonyi vándorokat.

dokkar
Boldog Ünnepeket!

2005. december 13.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster