DJ RUSH @ HOME CLUB (2006.03.04.) - ELMARAD!

Rég várt nap virrad március negyedikén a hazai techno-hívők Rush-rajongó táborára...

Rég várt nap virrad március negyedikén a hazai techno-hívők Rush-rajongó táborára. Újra lecsapni készül a ’Motha Fucking Bass’, azaz a chicagói showman, aki játszi könnyedséggel vonja uralma alá a hangokat, ritmusokat, de leginkább közönségét. Ezúttal 6 (!) órás exkluzív szettel készül magyar imádói újabb elkápráztatására. ’Fogadj el olyannak, amilyen vagyok, vagy egyáltalán ne fogadj el’ – vallja az extrémitásáról valamint megalkuvás nélküli, olykor túlzásokkal teli techno-felfogásáról ismert Rush, és rendre őrületbe kergeti a népeket.

Zenéje egyszerre követel kimeríthetetlen energiákat testtől és szellemtől. Nem árt kicsit pihenni, nagyokat enni és megmozgatni a berozsdásodott végtagokat indulás előtt. Annál is inkább, mert Rush mellett a nagyteremben Igor Do’Urden illetve az osztrák szcéna techno-felfedezettjei, Elektronmike vs Bernd Isaac forrósítják a terepet. Velük egyébként a legutóbbi Sziget Fesztiválon találkozhattunk.

A Home kisterme ezen az estén az electro-tech, electro-house és minimal muzsikák kedvelőit nyeli el, akiket Hot X, Coyote és Junkie szórakoztat legjobb tudása szerint.

Kezdhetitek számolni a napokat!

Partybusz indul 22.00-06.00ig a Mamut (2.épülettel szemközti éjszakai megálló) -> West End (Volvo szalon) -> Home Club irányban, illetve visszafelé 22.30-06.30ig ugyanezen az útvonalon.

LINE UP:

DJ RUSH (USA)

ELECTRONMIKE VS. BERND ISAAC (A)

IGOR DO'URDEN

Electrotech / electrohouse / minimal floor:

HOT X

COYOTE

JUNKIE

start: 22 : 00 end: 07 :00

elővétel : 2999 HUF Budapest, Nyugati Non Stop, Teréz krt. 55.

belépő : 3500 HUF

www.deadcode.hu

info@deadcode.hu

info: 06 30 30 30 220

2006. február 21.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster