DANNY HOWELLS - ESSENCE @ HOME (2006.02.24.)

Végre nyakunkon az idei év első komoly külföldi fellépős bulija a Home-ban! A február 24-i Essence alkalmából maga DANNY HOWELS (UK) lep meg minket, akik valljuk be, rettentő mód ki vagyunk már éhezve egy kis hamisítatlan Howels-féle ’mélyenszexisfuturisztikustechfunkhouse’ észvesztésre!!! ;)

Az első ránézésre olykor elvetemült punk-rockernek tűnő – nem mellesleg privátban megrögzött Stones rajongó - Danny egyébként most dobta piacra legújabb válogatás albumát, melynek legjobb track-jeit tuti előveszi majd a Home-ban. A ’Choice’ néven elhíresült lemezsorozat legfrissebb korongjára oly legendás szerzők adtak egy-egy páratlan műremeket, mint Jeff Mills, Louie Vega, Derrick Carter, Francois Kervorkian, Tony Humphries, Danny Tenaglia, az X-Press 2 és Frankie Knuckles. Valóságos mennyei manna ez az eklektikus zenei orgiára áhító füleknek! Ami pedig a technikát illeti, nos, emberünk hál’ isten azon kivételes lemezlovasok közé tartozik, akik a CD-használat rohamos elterjedése ellenére is kitartanak a jó öreg Technics SL 1200-as lemezjátszó mellett.

Ízig-vérig valódi, holtakat is felrázó elektronikus bravúr vár tehát ránk február utolsó péntek éjjelén harmadik kerületi ’otthonunkban’, ahol Danny Howels mellett Kühl, Dandy, Shabaam, Stuart és Pöli mutatja meg mitől ver hevesebben a budapesti éjszaka szíve.

Fame Promotion

2006. február 21.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster