DEEP IN DA NIGHT @ MEDITERRAN CAFE (2006.03.11.)

Birthdays Special !!!

Elérkezett a következő éjszaka mélyen a főváros szívében! Immáron negyedik alkalommal, 2006. 03. 11-én újra a Deep In Da Night partysorozat veszi birtokába a Liszt Ferenc téri Mediterran Cafet.

Ez a szombat ráadásul különleges lesz abból a szempontból, hogy Milky, Ibolyka, Bracho és Tom Folder is itt ünnepli a születésnapját!

A kezdést a privát összejövetelek nélkülözhetetlen lemezlovasa és higanymozgású partyarca, Aquaweed prezentálja. Utána a Deep In Da Night alapítói közül Thund3R és Tom Folder áll a pult mögé egy b2b szett erejéig. Majd a Strictly! fiatal tehetsége, Lank kalauzol minket a mélységek birodalmába. A zárást a harmadik alapító, Massive Smoker és az Escape partysorozat egyik házigazdája, Neck b2b szettje biztosítja.

A belépő 1000 Ft, nőnap alkalmából a hölgyeknek este 11 óráig ingyenes. Az első 100 vendég Lank – Deep In Da Night mix CD-t kap ajándékba!

Az előző alkalommal már több mint kétszázan buliztak velünk, amikor Snake Sedrick volt a vendégünk! Reméljük szombaton még többen jöttök el és választjátok a Deep In Da Night-ot!

Milky

2006. március 11.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster