SANDER KLEINENBERG@DOKK CLUB (2006.03.04)

03.04. MEGLEPETÉÉÉS: Sander Kleinenberg! Régi kedves ismerőst köszönthetünk március negyedikén a Hajógyári sziget proggie körökben legkedveltebb klubjában. A sztárallűröktől és megalkuvástól mentes Sander Kleinenberg látogat el hozzánk, miután jól kiturnézta magát legutóbbi mixalbuma, A "This is everybody on tour" kapcsán.

Emberünk igazán tudja, mitől izzik a táncparkett: immáron huszadik éve szórakoztatja közönségét egyre növekvő sikerrel. A hazai zeneszerető közönség 1999-ben kezdett rá felfigyelni, amikor egy számunkra felejthetetlen mixalbumon megjelent a mára már klasszikusnak számító "My Lexicon" opusz. Öreg partyarcok mind a mai napig elmorzsolnak egy-egy könnycseppet szemük sarkából a hőskor emlékére, ha meghallják e szerzeményt.

De nem érdemes a múlton ábrándozni, Sander mostanság jobb, mint valaha!

Rendkívül finoman váltott, sokkal energikusabb és táncolhatóbb, teljesen kiforrott a stílusa. Igazi örömzenésszé vált. Március 4-én egy nagyszerű meglepetésparti keretein belül mutatja be nektek, hová fejlődött régóta érlelődő zenei ízlése. Ezen az estén "Kishegyi Sanyit" Chriss, Kühl és Dandy kíséri, méltó körítésként a pompás partiétlapon. A remek vacsorához már csak Te hiányzol!

Fame Promotion

2006. március 4.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster