DRUM CLUB PPRES. TECHNICAL ITCH + SUNCHASE (2006.03.04)

2006. március 4. Citadella belépő: 1500 / 2000 HUF elővétel: Subvibe, Deep, Trancewave

line up Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak) Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force) DJ Vanya (Bios Ukraine) Stealth (Bladerunnaz) Migu & Samulkow (Black Hoe)

Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak)

Mark Caro 1991-ben Birminghamban kezdett el Dj-zni, emellett a zenekészítésbe is belekóstolt. Első EP-je, a Plasmic Life, Bizzy B kiadójánál a Brainnél jelent meg. Azonban Mark saját labelről álmodozott, így beindította a Tech Itch Recordingst, amely a kezdeti időszakban nem volt túl sikeres, egészen addig amíg Kenny Ken be nem vállalt néhány Tech Itch szerzeményt rádióműsorában. A Moving Shadow lecsapott Technical Itchre, Mark pedig a drum and bass kettes számú központjába, Bristolba tette át székhelyét. Technical Itch hamar a Moving Shadow sötétebb vonulatának egyik élharcosa lett, a sötét amenek és a brutális basszusmenetek védjegyszerű alkalmazásával. Néhány éve Dylannel haverkodott össze, amelynek eredménye a Freak Recordings és a Technical Freaks - Destruction Ritual című nagylemez, amelyre saját közösködéseik mellé a haverok (Bad Company, Loxy, Concord Dawn, B Key, Paradox) zenéi is felkerültek. Mindemellet fontos tudni, hogy Technical Itch segédkezik az idén most már tényleg megjelenő Goldie nagylemez, a Sine Tempus felvételeinél is.

Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force)

A Sunchase név az ukrán Alexander Pavlenko-t takarja, aki az Orbital, Chemical Brothers, Dj Shadow, Crystal Method, Ed Rush & Optical zenéjének hatására kezdett el zeneírással foglalkozni 15 évesen. Egy Oxide nevű sráccal közösen az akkori poszt-szovjet országok egyik legsikeresebb formációját hozták létre Static Nitros néven.

Sunchase 2002-ben kezdett szólókarrierbe, első önálló munkái között volt a 'Remember Me', a lett Yana Kay énekesnővel, amelyet olyan nevek játszottak ronggyá, mint Fresh, a Pendulum, John B vagy a Concord Dawn.

Emberünk azóta töretlenül halad - elsősorban a technoid és más morcosabb irányzatok körében - a premier liga felé, többek között olyan producerekkel együttműködve, mint a Counter Strike, Resound, Cyb Orc, vagy Dissident.

2006. március 4.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster