BLADERUNNAZ PRES. ANDY C: NIGHTLIFE 3 TOUR TC1 38 STRESS LEVEL: MIXED AND DISPATCHED ALBUM LAUNCH PARTY@HOME CLUB (2006.03.14.)

belépő: 3000 / 4000 HUF elővétel: Deep, TranceWave, Subvibe

Nightlife room

ANDY C (Ram Rec.)

MC EKSMAN

SKC

Bal

Longman + Safair

Statik

Dispatch room

TC1 (Dispatch, V Rec.)

Stress Level - LIVA PA (Dispatch, V Rec.)

Bratwa

Sizenine

IB + Mentalien

Andy C (Ram Records)

Andy C minden drum and bass közönségszavazást megnyert már, jelenleg vitathatatlanul ő a No.1. DJ a stílusban. Lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Nem egyszerűen számokat illeszt egymáshoz, hanem úgy válogat és húzza egymásra a számokat, hogy a hallgató sokszor nem is tudja melyik lemez is szól. Társával Ant Miles-szal együtt vezetik saját kiadójukat, a Ram-ot és együtt zenélnek Origin Unknown néven. Kiadótársukkal együtt ők a Ram Trilogy, ezen a néven elsöprő, igazi tánctérre szánt darabokat készítenek.

A Ram időközben kinevelt és maga köré gyűjtött egy adag fiatal producert, elég csak a Sub Focus, Nightbreed, Noisia, Mayhem neveket sorolni.

Andy C 2003-ban megjelentette az első Nightlife mixalbumot, amelynek egy évre rá elkészült a folytatása is. A drum and bass széles spektrumát bemutató, változatos korongok egyre több, még kiadatlan szerzeményt tartalmaznak. A legújabb, harmadik Nightlife pedig egyenesen hemzseg a még megjelenés előtt álló zenéktől. Külön érdekessége, hogy hosszú évek után egy Andy C szerzemény, a Finders Keepers, is feltűnik az ígéretes tracklistán.

Andy C pres. Nightlife 3

(Ram Records, 2006)

01. Benny Page - Turn The Lights Down

02. Sub Focus - Flamenco

03. Jenna G Ft Chase & Status - In Love

04. Andy C - Finders Keepers

05. Xample & Crystal Clear - Heaven & Hell

06. Bungle - Too Late

07. Dr Octagon - Aliens (Sub Focus Remix)

08. Calyx & Teebee - Quest

09. TC - Robots

10. Marcus Intalex - Princess Warrior

11. DJ Fresh & Pendulum - Babylon Rising

12. Concord Dawn - Fly Away Home

13. Spirit - Siren (Hive Remix)

14. Mampi Swift - Black River

15. TC - Love & Happiness

16. Sub Focus - Airplane

17. Eddy Woo & Moving Fusion - Black Hawk Down

18. Sub Focus - Swamp Thing

19. Noisia - Facade

20. Chase & Status - Druids

21. Shimon - The Shadow Knows

22. Logistics - Blackout

23. DJ Marky - Closer (Total Science Remix)

24. Hive & Gridlok ft D Bridge, Break & Silent Witness - Standing Room Only

25. Moving Fusion - The Beginning (Hive & Keaton Remix)

26. DJ Fresh - Nervous

27. Break - The Truth

28. Concord Dawn - Say Your Words

MC Eksman

MC Eksman már 1996 óta aktívan jelen van már a dnb porondján, nevével akkor kezdtek megismerkedni világszerte, amikor egyre többset tűnt fel olyan jelentős brit rave-ekenk, mint a One nation, Innovation, Accelerated Culture, Best of British, Telepathy, United Dance, Slammin Vinyl. Aztán 2003-ban a legnagyobb dnb portál, a Drum And Bass Arena szavazásán Eksman elnyerte a legjobb újonc MC címet. Egy évre rá az Accelerated Culture szavazásán a legjobb MC díjat söpörhette be, majd 2005-ben a DNB Arena 11 ezer szavazójának támogatásával őt választották a legjobb MC-nek.

Eksman nemcsak a színpadon, de a stúdióban is hallatja hangját, a szereplésével készült legsikeresebb szám eddig a Zinc-féle 'Drive By Car'. Budapesten a No.1. MC a No.1. DJ-vel fellépve mutatja meg, mit kell tudnia ahhoz egy mikrofonistának, hogy robbanásig fokozza a hangulatot.

TC1 & Stress Level (Dispatch, Bingo, Liquid V)

TC1 Észak-Anglia egyik jelentős drum and bass estje, a Dope rezidenseként ismerte meg Stress Levelt, aki saját zenéit hordta be a kapocsként szolgáló huddersfieldi lemezboltba. TC1 játszotta Stress Level néhány szerzeményét, így kezdődött a munka kettejük között. Azóta már a páros minden zenéje közös alkotás, és olyan kiadóknál találkozhatunk nevükkel, mint a Renegade, az Advanced, a V és a Liquid V, a Commercial Suicide, a Bingo, valamint a Hidden Agendás Nos által többé-kevésbé TC1-ra hagyományozott Dispatch. Utóbbihoz már ő igazolta le a Tactile több szerzeményét.

TC1 és Stress Level remixerként is igen keresett, készítettek átdolgozásokat a Total Science-nek (Picture Perfect), az AI-nak (Rise And Shine, Soul Good), a legendás Nos-nak (Chameleon), a német Kabukinak (Love Lines), Chris.su-nak (Satisfy), Marky-nak (Rotation) és ők remixelhették a Jagged Edge (Optical és RymeTyme) klasszikusát az ultrafunky Rock Baby-t is.

Mint sokan mások, ők is dolgoztak Jenna G énekesnő For My Lost Friends című szólóalbumán, egészen pontosan a 'You' tükrözi kezük nyomát. Szintén Jennával készült a tavalyi év egyik fontos felvétele, a 'Lost In Music', amely a Liquid V-n kapott helyet.

További friss hír, hogy a páros két szerzeményt készített Chris-su-val, 'Skanked' című számukat a Tactile remixeli és készül a Lost In Music második része is. A duó dolgozik az A.I. fiúkkal azok albumán és D-Bridge-dzsel is.

Arról már tavaly meggyőződhettek a szerencsések, hogy TC1 ragyogó DJ, a márciusi est meglepetése, hogy társa, Stress Level egy laptopos élő programmal érkezik.

Milky

2006. március 14.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster