CHRIS FORTIER@HOME CLUB (2006.04.08.)

„Tedd, amiben hiszel, mindenek felett légy türelmes, és a dolgok végül a helyükre kerülnek.”

1991, Florida, Metro Klub. Itt kezdte karrierjét a ma már 15éves lemezlovas múlttal büszkélkedő Chris Fortier, aki máig szívesen emlékszik vissza a békebeli időkre. Akkoriban, ha valaki rezidens dj volt, az azt jelentette, hogy ő volt az egyetlen dj a klubban és a közönség egész éjjel az ő játékát hallgathatta. Nem véletlen, hogy Chris remekül megtanulta a leckét: miként kell egy több órás szettet tökéletesen felépíteni, úgy, hogy a végén mindenki elégedett mosollyal ballagjon haza.

Profi-mód érti a dolgát, az biztos, legutóbb épp egy fantasztikus Balance lemez-bemutatón káprázatott el minket sajátos hangú, csavarosan okos, fordulatosan furmányos zenéivel. Most itt az újabb alkalom a szemellenző sutba dobására és látó(halló)körünk kiszélesítésére: április nyolcadikán a Dokk Clubban tágul ki a Fortier-féle elektronikus horizont a rajongók nagy örömére. Hozzá kell tennünk, amerikai kedvencünk legalább annyira szívesen jön hozzánk, mint amennyire mi várjuk őt.

„Amerika nagyon más mint Európa. Budapest engem Orlando kezdeti napjaira emlékeztet. Telt klubok, boldog partizók, ugyanakkor még mindig nagyon klassz minden, nem vált unalmassá a szcéna. Folyamatosan van valami új, amit fel lehet benne fedezni. Más dolgok miatt kedvelem, és ugyanazon dolgok miatt becsülöm mindkettőt. Amikor egyszer Budapesten a Pacha-ban játszottam, az valami fantasztikus volt. Imádok Budapestre jönni!”

Kösz Chris, az érzés kölcsönös. :)

DJs: CHRIS FORTIER (USA), CHRISS, SURPRISE

Urbanizer visual

FIGYELEM!! A Coronita afterparty a Duna magas vízállása miatt szombaton a Nyugati téri Club Coolban, vasárnap a Reményi Ede utcai Bedben várja közönségét.

Milky

2006. április 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster