ANTHONY PAPPA@HOME CLUB (2006.04.07.)

Egyszer régen, réges-régen, az Óperenciás tengeren is túl, ott ahol a mérges dingó kutya dúl, éldegélt egy kislegény. Cseperedett, növekedett, kenguruk helyett bakelitet nézegetett.

Anthony Pappa alig volt tizenhárom éves, amikor higgadt magabiztossággal eldöntötte, nem lesz se tűzoltó, se katona, se vadakat terelő juhász, de lesz világutazó lemezlovag és hetyke producer. Hogy szüleit mennyire viselte meg eme döntés, arról nem szól a fáma, mindenesetre panasznak nyoma sincs. A kis Anthony nem viccelt, tizenöt évesen bátran megnyerte a helyi DMC bajnokságot. Négy évvel később pedig fogta magát no meg korántsem hamuba sült lemezeit és a hetedhét határon is túl híres Mixmag jóvoltából a ködös Albionba utazott, hogy megmutassa tudását és elnyerje a fele királyságot. No persze aggodalomra semmi ok, nem Erzsébet királynő fél jogarára fájt az ausztrál vándor foga. Egészen másfajta, úgymond progresszív uralomra vágyott. S mert minden mesében van egy jóságos tündér, varázsló, aranyhal, vagy béka, aki megadja a kezdő lökést a merész álmokat dédelgető delikvensnek, így természetesen hősünk sem maradt pártfogás nélkül pályája hajnalán. A jóságos Dave Seaman rá mutatott varázspálcájával és bevette a Stress Recordsba. Ettől aztán Anthony úgy megtáltosodott, hogy máig ontja magából a jobbnál jobb dalokat és mixalbumokat, miközben hétmérföldes csizmájával mindig oda lép, ahol leginkább szükség van egy kis mesebeli zenebonára. Itt a vége fuss el véle, de menj messze.

2006. április hetedikén a budapesti Home Clubban járhatsz tátott szájjal történetünk csodájára, ahol vár a Pappa eklektikus proggie-tára.

DJs: ANTHONY PAPPA, CHRISS, KÜHL, DANDY, SURPRISE, ANDRO

FIGYELEM!! A Coronita afterparty a Duna magas vízállása miatt szombaton a Nyugati téri Club Coolban, vasárnap a Reményi Ede utcai Bedben várja közönségét.

Milky

2006. április 7.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster