INDACLUB DA R’N’B & FUNKY SERIES GRAND OPENING PARTY@BLADE CLUB (2006.04.08.)

Valamilyen szinten mindenki kíváncsi. Kíváncsi arra, mit, hol lehet… Kíváncsi arra, mit, hogyan lehet… Kíváncsi arra is, kivel és mikor lehet… A válaszok viszont előttünk vannak. Nem kell keresni, felesleges kutatni őket, hiszen minden válasz csak egy helyet jelöl meg. Nincs többé találgatás, nincs többé kérdés, hiszen mindenre a válasz mindösszesen ennyi: InDaClub.

Az InDaClub nem más, mint valami új, valami kellemes, valami kedvező, valami egyedi. Egy olyan fogalom, mely önmagában foglalja a boldogságot, a feledhetetlen szórakozást, az igényes környezetet, valamint a baráti, családias hangulatot. Egy jól csengő név, mely az éjszakában utat mutat, s mely Neked is megmutatja, merre találod barátaidat.

Az InDaClub a Blade Club ajándéka azoknak, akiknek elegük van a tömegből, akik már megunták a nagyüzemi rendezvényeket. Azoknak, akik már nem elégednek meg egy szokványosan levezényelt szimpla szombat éjszakával. Az IDC ennél sokkal többet ad. Lehetőséget, hogy nyugodt, kellemes körülmények között találkozhass barátaiddal, haverjaiddal, rég nem látott ismerőseiddel, vagy épp kedvenceiddel. Egy helyet, ahol ha kedved van, meghitt, gyertyafényes vacsorádat ízlelheted. Egy helyet, ahol ha úgy gondolod, akár a táncparkettet is szétkoptathatod. A döntést rád bízzuk, a tökéletes hangulat és körülmények megteremtését viszont ezúttal a mi feladatunk. Engedd, hogy kényeztessünk, engedd, hogy átjárjon a szív és a lélek minden dobbanása. Engedd, hogy a funk, a szívből jövő r’n’b, a hip hop hangulata téged is magával ragadjon.

S mi következhet még ezek után? Sok-sok különlegesség, meglepetés, sztárvendégek sokasága, beatbox, electric boogie, vagy épp dj show, táncosok, s persze a „soul brigád apraja nagyja”.

Exclusive környezet, a legnagyobb funky és r’n’b slágerek, a legcoolabb arcok, mindez az első Grand Opening Party-tól, kéthetente, a lehető legmagasabb színvonalon.

A nyitórendezvény időpontja: ÁPRILIS 8. SZOMBAT

Djs: KISSINGER & REVOLUTION

Fellép a TWINZ!

A belépés a Hölgyeknek egész éjszaka díjtalan, az Uraknak: 1500 HUF

Milky

2006. április 8.



Click to Visit

HÍRDETÉSEK



FÓRUMOK

Trance
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster